Harc a miteszerek ellen...

Sziasztok lányok!

Sajnos a fiatalok szokásos problémájával küzdök, gondolom nem vagyok vele egyedül. Most megmutatok nektek pár terméket, amikkel harcolok az arcomon trónoló kis feketeségek ellen és még néha egy két patival is szembe kell szállnom. Sok terméket kipróbáltam, majd meglátjuk melyik, hogy fog beválni.



Igen, amint azt észrevehettétek, ezek mind Avonos termékek, egy kivételével. A pórustisztító tapaszt a Rossmanban vettem, a vásárló körutunkon. Szeretek Avonos termékeket vásárolni, nem volt még velük gondom. Na mindegy, inkább megmutatom miért szeretem, vagy éppen nem szeretem ezeket a termékeket.

Az első legyen mondjuk az a kicsi Avonos termék, a Clearskin professional. 
Ez egy pattanásokra való zselé, ami segíti a pattanások, és a kisebb bőrhibák eltüntetését. Hát azt kell mondjam, ha gyors megoldást szeretnél, ne ezt válaszd. Nagyon jól leszárítja a pattanásokat és a sebeket, de   sok időbe telik. Nem tűnik el egyik napról a másikra. Ennyi gondom van vele csak, azon kívül nekem bejött ez a termék.

A második pedig szintén Avonos termék, a Planet spa.
Ez egy török termál rhassoul agyagok arcmaszk. Ez konkrétan a mitesszerek ellen van. Fel kell kenni, meg kell várni míg rászárad, utána le kell mosni. Nagyon fura volt először, ugyanis az egész arcom barnásvörös lett és ahogy szívódott befele, húzta a bőrömet. Hatása viszont nagyon jó, nekem nagyon tetszett. Szép sima volt utána a bőröm, csak ajánlani tudom.

A harmadik legyen akkor az egyetlen Rossmanos termék, a Jimjams beauty.
Ez egy 3 db-os pórustisztító tapasz. Lehet tenni homlokra, orra és állra. Én eddig egyszer használtam az orromon. 15 percig kellett rajta hagyni és utána óvatosan lehúzni. Hát tényleg óvatosnak kellett lenni, mert nem volt egy kellemes érzés. Húzta a bőrömet és iszonyatosan kiszárította, nagyon furcsa érzés volt mikor hozzá értem. Mellette szóljon, hogy tényleg kitisztította a pórusaimat. Ezt nem bontottam ki, mert akkor egyből fel kellene használnom.

A negyedik legyen egy újabb Avon termék, a Clearskin blemish clearing.
Ez egy 3 az 1-ben arctisztító, radír, és maszk. Attól függ hogy használja az ember. Én havonta egyszer szoktam használni arcradírként. Nem is nagyon szabad többször, mert utána napvédőt kell használni, és nem tesz jót a bőrnek a sok napsugár. Ez a havi egy radírozás elég is, megvan a hatása. Utána szinte felfrissül az arcom, szép sima lesz és sokáig nincs is vele gondom. Összességében hasznos számomra ez a termék.

Az ötödik, s egyben utolsó termék pedig az Avon Care 3 in 1 oil control.
Ez is egy 3 az 1-ben termék, ami arctisztító, tonizáló és hidratáló egyben. Ezt minden nap használom minimum egyszer, de néha kétszer is, mikor hogy van kedvem. Nem rég vettem, de eddig hibátlan, semmi problémám nincs vele. Ezt nem kell többféle képen használni, egyszerre van hatása mind a három részének. Csak átmosod vele az arcod, utána a felesleget leöblíted és már ész is vagy. Le is mostad és hidratáltad is egyben. Szerintem nagyon okos és gyors megoldás.

Remélem tetszett a kis összeállításom. Ti milyet használtok? Van bevált terméketek?
Puszi Detti :)






Megosztás:

2 megjegyzés

  1. A török agyagos pakolást én is nagyon szeretem, annyira tetszik az illata is és végre egy pakolás ami után nem lesz ragacsos az arcom, hanem szép sima és üde :)

    VálaszTörlés
  2. Igen nagyon jó :) Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak vele :) Én eredetileg olyat akartam amit egybe lelehet húzni, de végülis ezt vettem meg és jól tettem. Nekem nagyon sokat segít :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!