30 days beauty challenge - Ombre

Halihó Lányok!
Igen újra jelentkezünk, a mai hivatalos kihívással. Ez a 25. nap, igen igen haladunk a vége felé már csak 5 nap nap van hátra.  A feladat pedig: Ombre.



Ezt is közösen készítjük el, nem tudunk mit csinálni ilyenek a feladatok. Sajnos csak egy saját ombre képet tudunk mutatni, mert ebben a témában nem nagyon merültünk el eddig.

Még szeretnénk egy felsőt is átalakítani és az is ombre lesz, de az még nincs kész ezért nem tudok róla képet mutatni. De így kép hiányában arra gondolunk, pár internetről letöltött képpel illusztráljuk az ombre divatot. Tetszik/nem tetszik összeállításban.









Utoljára pedig a hajakat hagytuk. Szerintem azt lehet nagyon szépre és nagyon nem szépre is csinálni. Itt is van egy-egy példa mindkét esetre. Mi nem tervezünk ilyen hajfestést, mert nem a mi stílusunk, de szerintem látszik mennyivel természetesebb az első kép. Azt kellene követni nem a másodikat szerintünk.

Reméljük tetszett nektek ez kihívás is!
Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. már bocsánat de a körömfestés nagyon nem megy nektek.. xD ez borzalmas tényleg..

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy nem vállalod fel a nevedet :) Mellesleg nem is értem, hogy miért egy több, mint fél éves képhez szólsz hozzá. Azóta elég sokat fejlődtünk, köss bele inkább abba. Már megbocsáss.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!