30 days beauty challenge - Kedvenc testrészed

Halihó lányok!

A kihívásunk 22. napja van, és ismét egy elég érdekes feladatot kell teljesítenünk.
MESY
Van egyáltalán olyan nő, aki szereti valamelyik testrészét? Szerintem nagyon kevés. Valljuk be, ha tökéletes lenne a világ, mi akkor is találnánk magunkon valami apró hibát, amit más nem lát, minket viszont az őrületbe kerget. Mindig meg akarunk felelni valakinek, a családunknak, a párunknak, az egész világnak. De elfelejtjük a legfontosabbat: saját magunknak megfelelni. Nem akarok okoskodni vagy papolni, mert én sem vagyok maradéktalanul elégedett magammal, de már dolgozom az ügyön. Ami nekem még mindig felesleg, azt a párom soha nem is látta. És itt van a titok nyitja. Minden csak nézőpont kérdése.

Tehát a feladatra visszatérve, az én egyik kedvenc testrészem a szám, de arról már írtam, így úgy gondoltam, hogy a vádlimat választom. Az egész lábamat nem szeretem, mert túl rövid (kicsi vagyok, na), de a vádlimmal nincsen semmi gondom.
A diéták évszázadában a pálcikalányoké a főszerep, a magas és vékony nő az ideál. Jobban megnézve őket, láthatjuk, hogy a combjuk sem túl vastag, de vádlijuk egyáltalán nincsen. Nem akarok bántani senkit sem, nem ez a célom. Néha már én érzem magam kellemetlenül, mert az én lábaim tűnnek ormótlannak és vastagnak a tömegben.

Azért szeretem a vádlimat, mert izmos. Látszik rajtuk, hogy szeretek mozogni, a szabadban lenni. Régen sokat bicikliztem és sportoltam, ezt egy időre hanyagoltam, de most megint nekiálltam. És jó érzés!
Biztos, hogy lesz olyan, akinek nem tetszik, de én elégedett vagyok vele. És ez a fontos.
Nem a legjobban beállított képek mert felülről lett fotózva, de a lényege látszik.
 
A szerintem pont tökéletes férfiláb (nem kell mondanom, hogy kié ^^)

DETTI

Nekem az egyetlen kedvenc testrészem a szemem. Nagyon kritikus vagyok magammal, semmit nem szeretek magamon igazán csak a szememet. Úgy érzem, az tényleg szép kék és már mások is mondták. Ezt az egyet el is hiszem nekik. Tudom, nem a legjobb felfogás az enyém, de ilyen vagyok. Talán idővel több ilyen testrészem lesz, de jelenleg csak ezt az egyet tudom mondani.

Ezeken a képeken szerintem jól látszik a kék színe a szememnek. Szerintem kicsit az érdekes kategóriába is tartozik mert a fekete körül barnás csíkok is vannak. Így nem teljesen kék.

Reméljük tetszett!
Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!