Filmajánló - Gasztrofilmek: Muffin hadművelet

Halihó lányok!

Egyszer régen, még a blog kezdetén elkezdtünk egy ajánló rovatot, ami abbamaradt. Úgy gondoltam, hogy nem hagyom veszni, de egy kis csavart teszek bele. Különböző kategóriákat fogok felállítani, úgy mint a címben szereplő "gasztrofilmek" például. Próbálok majd olyan alkotásokat bemutatni, amiket nem reklámoztak annyit, vagy egyáltalán nem hallott még róluk senki. Így tágítva a Ti és az Én saját érdeklődésemet. Akkor kezdjünk bele!


Muffinhadművelet (Operation cupcake)
2012, amerikai vígjáték, 110 perc
Rendező: Bradford May
Szereplők: Dean Cain - Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, Kutyakölykök, Mackómentő akció
                  Kristy Swanson - Fekete lyuk, Hé, haver, hol a kocsim?, Rémálomgyár

A film összegzése: Griff Carson ezredes két hónap németországi szolgálat után tért haza családjához. Felesége Janet és a tizenéves gyerekei, Kim és Ollie egyre nehezebben viselik Griff gyakori távollétét, aki emiatt már a nyugdíjba vonuláson is elgondolkodott. Annak érdekében, hogy újra közelebb kerüljön a családjához, felesége rábízza az egyik üzletük irányítását. Azonban ami a katonaságnál bevált recept, az a sütemények világában nem állja meg a helyét és a cukrászda rövid időn belül háborús övezetre kezd hasonlítani. Janet megfenyegeti férjét, akinek így választania kell: képes a nyugodt civil életre a családjával, vagy továbbra is katonaként akar élni, de magányosan.

Mindenki szereti a muffint, ugye? Én nagyon. Ezért is kezdtem bele ebbe a filmbe, hátha elcsenhetek valami jó kis receptet. Ugyan ez nem történt meg, de egyáltalán nem bánkódom miatta. Jó kis film volt, lekötöttem vele magam másfél órára. Sok figyelmet szenteltem a bolt berendezésére, ugyanis az egyik nagy álmom egy saját sütis-muffinos üzletke. De ebbe most nem akarok belemélyedni.

Ajánlom annak, aki:
  • szereti a könnyed szórakozást
  • szereti a muffinokat és a sok rózsaszínt
  • szereti a családi filmeket
Nem ajánlom annak, aki:
  • erősen gasztronómia központú filmet keres (mint a Julie & Julia)
  • nem szereti az édességet
  • férfiaknak
A végére beszúrtam a film trailerét is, megéri megnézni!


Lányok, remélem tetszett az ajánlóm!
Ti szeretitek az ilyen stílusú filmeket?
puszi, Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!