30 days beauty challenge - Zuhany alatt

Halihó lányok!

Ma van a kihívás 28. napja, a feladat pedig: zuhany alatt


Egyszerűbbnek gondoltuk ezt is közösen megírni, hiszen együtt lakunk így több dolgot közösen használunk.
Szóval tusfürdő. Nem igazán szoktunk leragadni egy mellett, mindig ami éppen megtetszik azt megvesszük. Jelenleg az Avon Senses - Passion tusfürdőjét használjuk. Nagyon érdekes trópusi illata van. Mindkettőnknek nagyon tetszik, szívesen használjuk.


A samponunk is közös és ez is Avonos. Advence Techniques - Anti Dandruff sampont használunk. Minden hajtípusra való korpásodás elleni sampon. Nekünk bevált, nagyon kellemes illata van. Egyébként ezt is sokszor váltogatjuk, még meg igazán találtuk meg az igazi nekünk való sampont.

Hajbalzsamunk is Avonból való (milyen meglepő). Mesy akarta kipróbálni az Avon Naturals - cseresznyevirágos hajpakolását és jól is tette, hogy megvette. Nagyon jó puha lesz tőle a haj és az illata is nagyon tetszik mindkettőnknek.

Az arcunka már mindketten mást használunk. Mesy inkább hidratál, ITT már írt róla. Én inkább radírozom és a miteszerek, patik ellen küzdök. Én ITT írtam már róla.
Testünket is szoktuk radírozni az Avon Naturals vaníliás testradírral. Nagyon szeretjük mert minden elhalt hámsejtet eltávolít, jó szolgálatot tesz.

Más nem nagyon jut eszünkbe arról, hogy mit használunk még a zuhany alatt. 
Reméljük tetszett ez az újabb közös poszt.
Puszi Detti :)


Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!