LFP! 2. forduló - Disney

Halihó lányok!


Jelentkeztünk a Lakozz! Fotózz! Posztolj! második fordulójára is, ismét mind a ketten. Ennek a fordulónak a házigazdája Thimmyke.  A téma nekünk már ismerős, hiszen a 15 napos kihívás alkalmával is kellett Disney ihlette manikűröket készítenünk. De még szerencse, hogy ilyen sok Disney film készült, tudunk miből válogatni.
Mesy
Sokat gondolkodtam, hogy mit is válasszak, végül a párom választott helyettem és az Aladdinra tette le a voksát. Szeretem a mesét, láttam néhányszor, és rengeteg ötlet megfordult a fejemben. Végül egy egyszerűbb verzió mellett döntöttem. Szőnyeg kicsit bénácskára sikerült, de nehéz pici körmön szépen dolgozni. 
Remélem felismerhető a mese és a minta is. Nekem tetszik, elégedett vagyok vele, bár sikeresen belenyúltam még fotózás előtt, ez levon az értékéből.

Detti 
Én is sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen disney mesét alkossak meg. A Micimackó és a Mickey egér között vacilláltam, végül az utóbbit választottam. Nem magát a mesefigurákat festettem el, hanem inkább a jellegzetességeiket. A kisujjamra Minnie masniját, a középső ujjamra Mickey fejét, mutatóujjamra a kesztyűjüket és a hüvelykujjamra Mickey testét festettem fel.Remélem felismertétek és tetszik nektek az alkotásom :)
Lessétek meg a többiek alkotásait is:

Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

20 megjegyzés

 1. Nagyon jó lett mind a kettőtöké :)

  VálaszTörlés
 2. Ügyesek vagytok! Mind a kettő tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Arik lettek! AZ első mekkora ötlet! :D

  VálaszTörlés
 4. Mindkettő nagyon tetszik, ügyesek vagytok csajok! :)

  VálaszTörlés
 5. Ügyesen alkottatok! :) Nagyon ötletesek lettek.

  VálaszTörlés
 6. Dzsini! Imádtam Dzsini-t az Aladdin-ból, szuper ötlet!!!

  VálaszTörlés
 7. Mindkettő nagyon aranyos lett ! :))

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!