30 days beauty challenge - Kedvenc celebed megjelenése

Halihó lányok!

Ismét kihívás, ismét egy gondolkodtató feladat: Kedvenc celebed megjelenése
MESY
Megint nehéz dolgom volt ezzel a feladattal, mert nincsen kifejezetten kedvenc sztárom, énekesem vagy celebem. De végül döntöttem, és egy általam kedvelt színésznőt fogok ma bemutatni nektek öltözködés és sminkelés szempontjából.
Sokat gondolkodtam, hogy melyik színésznőnek szeretem annyira stílusát, hogy azt le is írjam, végül Kate Beckinsale mellett döntöttem. Imádtam a Van Helsingben és az Underworldben is (lehet, hogy a fantasy miatt??).
Nagyon jól állnak neki a jelmezek:
Link Link
Csodásan mutatnak rajta a hosszú estélyi ruhák és a rövid, szexibb ruhák is. Változatosan öltözködik, nem mondható rá, hogy egysíkú, egyhangú lenne a megjelenése
Link Link Link Link Link Link
A sminkben viszont biztosra megy, füstös, hangsúlyos szemek, halvány, nude rúzs. A szemsmink legtöbbször fekete, de előfordult már, hogy barnával keretezte a szemeit.
Link  Link Link Link

DETTI
Nagyon sokat gondolkodtam ezen a feladaton, mert nekem sincs konkrétan egy kedvenc hírességem. Végül úgy döntöttem két olyan színészt fogok bemutatni, akik igazá-n megkaptak külsejükkel is nem csak színészi tehetségükkel. Mindkét nem táborából választottam eggyet, szerintem így fair.

Elsőnek Keira Knightleyt választottam. Úgy gondolom, nagyon tehetséges színésznő. Főleg a történelmi stílusú (Annak Karenina, A hercegnő, A tolvajok hercegnője) filmjeivel aratott sikert nálam, meg persze a Karib-tenger kalózaiban és a Veszélyes vágyban is kiemelkedő volt.
Anna Karenina, A hercegnő, A tolvajok hercegnője, Karib-tenger kalózai, Veszélyes vágyak


Szerintem a filmbeli ruhái és a  vörös szőnyegen viselt ruhái mindig nagyon szépek, pont hozzá illenek.
A haját inkább feltűzi, röviden hordja, pedig szerintem nagyon jól áll neki a hosszú hullámos haj. A smink terén igen változatos, nagyon sok félét kipróbált már, az erősebb től a legtermészetesebbig.

A másik választásom Johnny Depp lett több átgondolás után is. Sok férfi színészt szeretek és köztudottan Rayen Gosling a kedvenc férfi színészem. Viszont ha a megjelenéstől van szó, akkor Depp viszi a pálmát. Olyan különleges személyeket alakít a filmjeiben, akiknek a személyiségét kidolgozni nem lehet könnyű. És szinte mindig furcsa stílust képviselnek.
Ilyen pl. legújabb filmje A magányos lovas vagy az Éjsötét árnyék, A karib-tenger kalózai, Alice csodaországban, Sweeney Tod, Charlie és a csokigyár, Ollókezű Edward és még napestig sorolhatnám a filmjeit. (így megy sorba)
Mégis ezek mellett az én két kedvenc filmem tőle a Titkos ablak és Az utazó. Itt lehet hogy a külseje átlagos, de mind két filmben furcsa bőrbe bújik.

A vicces futását szeretem a legjobban:

Reméljük tetszett. Ti kit szerettek a legjobban? Ki a kedvenc hírességetek?
PusziMesy és Detti :)

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Kate Beckinsale szerintem az egyik leggyönyörűbb nő a világon! Tényleg minden jól áll neki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörű! Ugyanannyi természetességgel hordja a latexruhát, mint a földig érő estélyit. És smink nélkül is szép az arca.

      Törlés
  2. Woow, Detti, nem hiszem el :D Keira a kedvenc színésznőm, Johnny pedig a kedvenc színészem, úgyhogy most úgy vigyorgok, mint valami tejbetök :D

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!