{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Karácsony

Halihó lányok!


Igen, igen, mi is jelentkeztünk a VKP ajándékozós mizériájára. Nagyon vártuk már ezt a napot, hogy végre kiderüljön, ki kitől kapott és mennyire örültek a párjaink az ajándéknak.

Detti
Az ide VKP karácsonyban mindenképpen részt akartam venni, nagyon tetszik ez a blogos karácsonyozós dolog, szerintem irtó cuki ötlet. Mindenkit meglehet lepni és ezáltal jobban megismerhetjük blogger társainkat.Én Suz'n-t ajándékoztam meg a játékban, engem pedig Lia ajándékozott meg.
Volt nálunk egy kis csavar a költözgetésem miatt, de a végén megoldottuk és szerencsére megérkezett a csomag. A személyes kis levelet a nagy sietségben kifelejtette belőle, de egyből írt is nekem egy cuki levelet facebookon, egyáltalán nem zavart, hogy ott kaptam meg a személyes üzenetet.
A csomagban szerepelt egy 2016-os határidőnapló, ami nagyon cuki kis rózsaszín sütis boritóval rendelkezik. Vicces, hogy megvettem a decemberi JOY-t amiben van egy határidőnapló, de azt meg lehet, hogy Mesinek adom, vagy másra fogom felhasználni még nem tudom. De ez a kis rózsaszín csoda nagyon tetszik. Ezen kívül csodás Essence termékeket pakolt még bele, amiknek kifejezetten örülök. Szeretem az Essence termékeit és szerencsémre, még egyik sincs meg itthon. 
Volt egy Essence - Smile You are pretty! Szárazbőrre való gyümölcsös illatú kézkrém. Szuper jó, mert jelenleg nincs kézkrémem, imádom a gyümölcsillatot és télen amúgy is mindig szárad a kezem, úgyhogy duplán elttalálta Lia az ízlésem. :)
Kaptam még egy Essence thermo nail polish - 04 the heat is on árnyalatú lakkor, aminek azért is örülök nagyon mert soha nem volt még hőre változó körömlakkom és mindenféleképpen ki akartam próbálni ezt a fajtát. A színe is nagyon tetszik, mostanában amúgy is ezt a bordós árnyalatot favorizálom. Köszi Lia :)
Végére pedig a legkedvencebbet (van ilyen szó?) hagytam, ami pedig egy Essence nail & cuticle - Tattoo liner 01 black árnyaltban kaptam meg. Imádom!! Mostanában amúgy is rá vagyok kattanva minden körömfestést segítő matricára, kellékre, díszre egyszóval mindenre ami segít az én béna körmeimet szépen kifesteni. Nem is tudtam, hogy az Essencenek van ilyen terméke, de nagyon örülök neki, hogy ez is bele került a csomagomba. Annyira jó, tuti sokat fogom használni. Ráadásul fekete, ami minden lakkhoz menni fog. 

Még egyszer nagyon nagyon köszönöm Lia, nagyon szupi ajándékokat kaptam!!



Mesy
Én páromként Rékát kaptam, így neki választottam ajándékot, míg engem Nico lepett meg néhány aprósággal. 
A csomagban az apró, jókívánságokkal teli lévő levélke mellett lapult egy csomag finomság, Raffaello formájában. Bár szegényke kicsit összetört, az ízéből ez semmit nem vont le, ráadásul az egyik kedvenc bonbonom, szóval gondolatolvasó voltál Nico!
Télen imádok gyertyát gyújtani, így nagyon örültem, amikor megláttam, hogy isteni édeskés,sütis illatú illatgyertyákat is kaptam. 
Mivel imádok lakkozni (hisz tudjátok), mindig örülök egy új körömlakknak. A Lovely Baltic Sand kollekciójába tartozó halvény,jeges kék homoklakkot kaptam meg. Igazán csillogó, visszafogott és hideg, tökéletes téli körömlakk.  
Lapult még a csomagban egy szájfény is, a Rival de Loop Young Million Dollar Lips Viva Las Vegas árnyalatú darabja. Gyönyörű, bogyószínű ajakfény, gyümölcsös rágó illattal. Már próbáltam és nagyon tetszik, de majd megmutatom nektek is.

Köszönöm szépen Nico, igazán csodás meglepést kaptam!


Nagyon örültünk, hogy részesei lehettünk ennek az ajándékozásnak és ezzel egy kis plusz karácsonyi meglepetést tudtunk okozni egymásnak.

Ha kíváncsiak vagytok a többiek meglepetésére is, akkor itt megnézhetitek:


Mesy és Detti

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Sajnos az időm megviccelt, de nagyon nagyon köszönöm az ajándékot, igyekszem megírni a posztot holnap... Vagyis ma... Nagyon röstellem, hogy nem írtam meg, de sajnos nem tehetek róla. Nagyon köszönöm az ajándékot, nagyon nagyon Tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz ajándékokat kaptatok csajok! Az a határidőnapló <3 , imádnám :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük szépen, mi is örültünk az ajándékoknak! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Detti!:)
    Valamiért ez hozzám csak most jutott el, szóval bocsánat! Nagyon, nagyon örülök annak, hogy ilyen telitalálat lett minden! Használj mindent egészséggel! ♥
    xx,
    Lia

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!