SZEMÉLYES° Xmas Challenge - 17. 18. 19 - Karácsonyi outfitek / Tojáslikőr, forralt bor ... / Távol a családtól az ünnepek idején

Halihó lányok!


Megint nem írtunk pár napig tag-et ezeket most pótoljuk és egybe jön három napi kérdés ha nem bánjátok.

17. Karácsonyi outfitek

Mesy - Nincs szabályos rendszere a karácsonyi öltözetnek. Itthon mindig valami kényelmeset, ha megyünk valakihez, akkor valami extrábbat. De ez is kedvfüggő nálam, ha nincs kedvem kiöltözni, akkor úgy sem fogom megerőltetni magam. 

Detti - Sajnos mi nem nagyon szoktunk fotózni karácsonykor így nem biztos, hogy tudnánk nektek ilyeneket mutatni. Ha otthon vagyunk valami karácsonyi pulcsit és valami ehhez illőt húzok fel, ha elmegyünk vendégségbe akkor is valami karácsonyit, egy hosszított felsőt, kötött ruhát, ilyesmit veszek fel.

18. Tojáslikőr, forralt bor, forró csoki és társaik  

Mesy - Utálom a tojáslikőr...brrr... Forró tea, forró csoki, forralt bor jöhet, azokat nagyon szeretem. Mostanság elég sokszor iszom chai lattét is, nagyon jól esik esténként elkortyolgatni.

Detti - Anya csokilikőrt szokott készíteni, az mostanra már hagyománnyá vált, nagyon szeretem. Mesyék forralt bort is szoktak, azért még nem nagyon vagyok oda, valahogy nem illik hozzám. A forrócsokit az pedig maximum ha boltba veszünk.

19. Utazás avagy távol a családtól az ünnepek alatt

Mesy - Eddig még nem volt olyan, hogy nem együtt ünnepeltünk, szóval ehhez nem tudok sokat hozzáfűzni. 

Detti - Soha nem utaztunk még el, mindig együtt töltjük az ünnepeket. Húsvétkor nekem jobban tetszik ha elutaznak az emberek (azt az ünnepet utálom), ha egyszer majd elutazok ünnepekkor, akkor fogom tenni.

Mesy és Detti

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!