Blogkarácsony 2015 - Mesy

Halihó lányok!


Ez a nap is elérkezett, a várva várt Blogkarácsony! Tavaly is részt vettünk, így idén sem hagyhattuk ki. Remélem, már mindenki annyira izgul, mint én!


Idén Hajninak voltam a karácsonyi angyalkája, engem pedig Adél ajándékozott meg. Ha nem ismernétek őket, mindenképpen nézzetek be hozzájuk.
Már tűkön ülve vártam a postás srácot, aki a csomagokat szokta szállítani, miután Adél jelezte, hogy feladta a meglepimet. Kivételes alkalom, de már másnap délelőtt kézhez is kaptam. Nagyon izgi volt kicsomagolni, szeretek ajándékot bontani.



Rengeteg gyönyörűség lapult benne, csak pislogtam, amikor minden előttem feküdt melléjük persze egy levélke is volt csatolva. De, kezdjük az elején.  
Kaptam finomságokat, amiket azóta már meg is ettem, fincsik voltak. A fenyőfát tartogatom, szerintem nem is fogom kibontani később sem, annyira édes. 
A doboz rejtett egy édes karácsonyi csengőt, amit biztosan fogok használni, és nem mellesleg díszként sem utolsó. Igazán aranyos angyalkák vannak rajta. Megy a saját díszes dobozkámba majd,
Nagyon örültem, amikor megláttam az apró üvegcsét, ami karácsonyi illóolajat rejt magában. Már ki is próbáltam és egyszerűen isteni, az egész házban karácsony illat terjeng.
Adél igazán jól eltalálta, hogy élek-halok a körmös dolgokért. Lapult az ajándékok között egy csomag díszítőcsík, ami nagyon jól jött, mert mostanában egyre többször készítek ilyen manikűröket. És volt még egy csomag cuki karácsonyi mintás körömmatrica is. Nem igazán használtam még matricát, éppen ezért nagyon kíváncsi leszek rá. Két tégely tört kagylóhéjat és egy tégely porcelánvirágot is kaptam, amiknek szintén agyon örülök, mert nagyon szeretek ilyesmivel kísérletezgetni. A kagylóhéjjal pedig már vannak is terveim.
Persze körömlakkot is tartalmazott a doboz. Nagyon szeretem a China Glaze márkát, és egy újabb darabbal bővült a készletem. Gyönyörű élénk kék színű, pont illik hozzám. A Moyra is közel áll a szívemhez, de sajnos hozzánk a kollekciók negyede sem jut el, így nagyon örültem, amikor megpillantottam a Suede kollekció egyik darabját, szintén kék színben. 
Reménykedtem benne, hogy Adél meglep néhány franken csodával, hiszen aki ismeri, tudja, hogy milyen meseszép lakkokat szokott keverni. És így is lett! Mind a kettő csodálatos lett, nem bírtam levenni róluk a szemem! Igyekszem minél hamarabb bemutatni őket nektek.



Még egyszer köszönöm szépen Adél ezt a sok gyönyörűséget!

Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit kaptak és mit adtak, ha te is így érzed, itt meg tudod lesni:



Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Szuper kis csomag, a frankenek pedig csodásak! :)

    VálaszTörlés
  2. Úgy örülök, hogy tetszik :) nagyon boldog ünnepeket kívánok :)

    VálaszTörlés
  3. úristen, a csengő *.* Akarok éééééén is! :D A lakkok gyönyörűek, főleg a kékek, ha már úgyis kék mániában szenvedek! :) Köszönöm, hogy részt vettél! :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!