Őszi körömkihívás - Gesztenye

Sziasztok lányok!




Tudom, az utóbbi időben nem igazán jelentkeztem csak Mesy, de most bepótolom. Sajnos amióta elkezdődött a suli, alig jut időm másra. Úgy terveztem csinálok jövőhéten egy TAG bejegyzést és még egy szalagavatóval kapcsolatos bejegyzést is szeretnék írni. Remélem tetszeni fog nektek én már nagyon várom.
De, térjünk is vissza az őszi körömkihívásra. Minden szombaton alkotunk, most a gesztenye a feladat. Új lakkot kellett hozzá venni, mert nekünk még nem volt barna lakunk. Egy Moyra lakk mellett döntöttünk és nagyon jól tettük kincset ér ez a lakk. Tökéletesen fed 1 rétegben és napokig bírja kopás nélkül, nekem bejön.
Lakkok:
A gyűrűs ujjamon a köröm egy közeli gesztenyét ábrázol, legalábbis azt próbáltam megjeleníteni. A hüvelykujjamon egy gesztenyefa levelét a többin pedig kicsi gesztenyéket ággal és levéllel. Ezeken az alap megint csak a nude lakk lett. A levél pedig tényleg gesztenye levél, hiába hasonlít másra. Ilyen a gesztenyének is :D





A gesztenye világosabb színét kikevertem (barna, nude, sárga) és a zöldet is kevertem (sötét menta, neon, sárga). Szerintem egész jók lettek, remélem nektek is tetszik. 
Puszi Detti :)

Megosztás:

6 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!