GLNP - Superheroes

Halihó lányok!


Elrepült a két hét, újra itt egy érdekes GLNP-s feladat. Mára szuperhősök ihlette manikűrt kellett készítenünk. Erről a szóról általában mindenkinek Superman, Batman vagy Amerika kapitány jut eszébe. Én szándékosan nem őket választottam, hanem a tömegek által kevésbé ismert figurákat, akiket én nagyon-nagyon szeretek. Elég nagy Marvel és DC fan vagyok, ismerek jó néhány karaktert, bár a párom mellett elbújhatok.
Szóval az általam választott hősök Pókember szimbiótái, de ugyebár Pókember nélkül nem lenne teljes a csapat, így őt is megalkottam. Itt és itt lehet róluk olvasgatni.
Sorrend: Agony/Spiderman/Carnage/Venom/Scream
Ugyanebben a sorrendben szerepelnek a körmeimen is.
Íme az eredmény:

Próbáltam az arcokat az eredetihez hasonlóan megfesteni, de nem volt könnyű. Idő közben rájöttem, hogy ha feketére festünk vöröset, akkor az sötét vérvörös színű lesz és nem olyan szép élénk, mint magában. Mindig tanul valamit az ember! Bár a Venomot ábrázoló fehér pók inkább hasonlít egy csótányra, mint egy nyolclábúra. 

Agony magában, közelről. Szerintem ez sikerült a legjobban. Talán azért, mert itt volt a legnagyobb a felület.Nagyon élveztem ezt a feladatot. Még nagyon sok szuperhőst szeretnék majd megalkotni a jövőben. Remélem, hogy sikerült veletek megismertetnem új karaktereket.
Nézzétek meg a többiek munkáit is!
puszi, Mesy

Megosztás:

10 megjegyzés

 1. Nekem tetszik ! Én megpróbáltam Vasember fejet csinálni, de nem sikerült. :/ Nem élveztem annyira, de csak mert mire már másodjára futottam neki, akkor se lett olyan amilyet akartam. De ötletes téma volt :)
  Puszi :)

  http://azalanyblogja.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még csak most kerültem gép elé, így még nem láttam senkiét sem. Biztos jó lett a tiéd is :)

   Törlés
 2. Nagyon jó lett!:D Nekem tetszik:)

  VálaszTörlés
 3. It seems that we were inspired by the same character ;) Nice manicure :*


  http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

  VálaszTörlés
 4. nekem tetszik! jó lett!

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!