Könyv kihívás - S. Meyer: Alkonyat

Halihó lányok!


Elérkeztünk a könyv kihívás utolsó előtti megállójához. Bevallom, a  Harry Potter után ezt vártam a legjobban. Körülbelül 5 évvel ezelőtt olvastam el a könyveket, láttam a filmeket is. Kövezzetek meg érte, de én nagyon szeretem. Szerintem jó a története, érdekes és vannak benne elgondolkodtató részek is. Igaz, a filmekből sok jó rész kimaradt, de így sem lettek rosszak.

A legelső gondolatom az volt, hogy a borítón szereplő motívumokat fogom megfesteni a körmeimen. De nem tudtam, hogy mi legyen az ötödik. Detti adta az ötletet,  hogy valami farkasokat szimbolizálót kellene csinálni. Kutattam egy kicsit a neten a quileute jelképek után és lám csodát! Megtaláltam, amit kerestem, mégpedig ezt:
Elég sok lakkot használtam:

A végeredmény nem lett perfekt, a sakkfigura egy amorf gnómra hasonlít inkább. A kedvencem a farkasfej és a tulipán lett. 


A farkas közelről, kicsit belecsillant, de látható:Nagyon élveztem ezt a feladatot, annak ellenére is, hogy mostanság csak fekete alapú manikűröket csinálok, és már kicsit meguntam. Pedig imádom a feketét.
Nézzétek meg a többiek munkáját is:

puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!