Jeans Dean bevetésen

Halihó lányok!


Aki követ Insagramon, már láthatta ezt a sminket, gondoltam írok róla egy normális posztot, egy kis teszttel egybekötve.
Detti hozott nekem két Catrice monot, mert ugye nálunk nem lehet kapni. Még csak a kéket próbáltam, de a másik sem várat már sokáig magára.
Kezdjük a teszttel:
Aki ismeri a Catrice termékeket, tudja, hogy hogyan is néz ki egy mono szemhéjfestékük: átlátszó, strapabíró műanyag, jól záródik és az alján vannak az információk.


A színe enyhén csillámos farmerkék, de erre a neve is utal. Nekem már a neve nagyon bejött, annyira frappáns.
A szín nem túl intenzív egy húzásra, építgetni kell, de cserébe nagyon szép, élénk, látványos, de mégsem zavaró. Értitek, ugye? 

Akkor jöjjön a smink rész.
Nem nagyon szokták keverni a kéket és a barnát, mert valljuk be, pocsékul tud festeni. De most bevállaltam, és szerintem nem lett rossz.
Az arcomra BB krém került,ezt kentem a szemhéjamra is alapnak. Az egész szemhéjamra felvittem a bőrszínt, majd a mélyítővonalba és a szemhéj külső részére V alakban vittem fel barnát. Kicsit elsatíroztam. Ezután a mozgó szemhéjra ütögettem fel a kéket, fokozatosan, amíg a kellő élénkséget el nem értem. Összesatíroztam a barnával. Az alsó szempillatőbe is került barna és a szemzugba egy kevés fehér. Ezután spiráloztam, pirosítóztam. A számra csak ajakbalzsam került.




Ezeket használtam:
Lovely BB krém - nude
Essence Stay Natural concealer
NYC Smooth Skin púder
Sleek Ultra Matts V2 darks - Dune, Paper bag, Pillow talk
Catrice Absolute Eye mono - Jeans Dean
Alverde szempillaspirál - Tribal brown
Barefaced Beauty pirosító - Athena

A képek nem igazán adják vissza az igazi színét, ennél élénkebb volt, talán még kicsit erős is nappalra. Remélem legközelebb jobban sikerül elkapnom.

puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!