AVON ultra colour - Lip crayon Teszt!

Sziasztok lányok!

Elkezdjük az új szerzemények tesztelését az én Mesytől kapott szájceruzámmal. Tudom, mást kértetek először, de én a héten már nem fogok jelentkezni csak a szombati kihívással (már kész), mert elutazom Pestre. Addig Mesy tartja a frontot, ne aggódjatok! 
De térjünk vissza az ajándékomra.


Az AVON ultra colour Lip crayon Carefree Corall árnyalatát vette meg nekem Mesy. Nagyon örültem neki, mert a számra általában ezt a korallos színt használom, vagy a szájszínemtől csak egy kicsit eltérőt. Egy kivétel van, egy pink rúzs, de azt hagyjuk a kivétel erősíti a szabályt. Nem szeretem a nagyon erős, élénk színeket a számon, inkább a szememet szoktam kiemelni. Pirosítóban is a korallos színeket kedvelem, nem tudom miért van így de csak azok illenek hozzám szerintem. 
A kezemen láthatjátok, hogy nagyon szép, erősen pigmentált a szájceruza. Alapjában véve matt, de mégis található benne egy két csillám, ami kicsit feldobja.


Mikor felkentem a számra nagyon elkezdte szárítani, zavaró volt. Lemostam és mielőtt újból felkentem volna tettem alá ajakbalzsamot. Sokkal jobb volt, egyáltalán nem szárította a számat. Szerintem így fogom majd használni. Szépen, ívesen lehetett vele dolgozni ez adja a ceruza jelleget de mégis rúzs. Egy elég karakteres rúzs szerintem. 
Természetes fénynél    -    Lámpafénynél és vakuval
Felvittem vékonyan, úgy is nagyon jól látszik, aztán sokkal erősebben és így jobban kijött a narancsos árnyalata. Fokozatosan kopik mint a legtöbb rúzs. A tartóssága átlagos. Kerestem a katalógusban, hogy megnézzem ott mit írnak róla, de nem volt benne. Lehet már nem is lehet kapni, nem tudom.
Természetes fénynél     -     Lámpafénynél és vakuval

Összességében nagyon tetszik a ceruza, szép a színe, biztos sokat fogom használni.
Nektek hogy tetszik?
puszi Detti :)

Megosztás:

1 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!