Egy megkésett szülinapi ajándék

Halihó lányok!


Hű, hát nagy nehézségek árán jutott el hozzám a szülinapi ajándékom, a várva várt Sleek Ultra mattes V2 darks paletta.
November végén volt a születésnapom, amire a drága öcsém Detti segítségével vett nekem ajándékba egy Sleek palettát. De nem tudott hazajönni, ugyanis az ország másik felében dolgozik, postázni meg nem akarta, mert az milyen már. Így legközelebb csak karácsonykor jött haza, DE az albérletben felejtette az ajándékom. Volt egy kisebb árvíz náluk, így szinte nem is aludt este és az ágyon hagyta. Puff neki.
Megbeszéltük, hogy akkor januárban majd haza postázza, de végül a hónap végén haza utazott Detti szülinapjára. Így kicsit több, mint 2 hónap késéssel, de megérkezett hozzám a kicsikém.
Sokáig csak néztem-néztem, nem volt szívem belenyúlni, olyan gyönyörű. De ki is akartam próbálni, így szombaton elkészítettem róla a mintákat és vasárnap egy sminket is.



 Gondolom a külsőségeket nem kell bemutatnom nektek, mindenki ismeri: minimalista, matt fekete tok. Belül hatalmas tükör és egy kétvégű applikátor, ami nem is olyan rossz minőségű. A neveket tartalmazó fólia nekem nagyon tetszik, ezt több cég átvehetné.



A mintákat alappal készítettem a paletta saját applikátorával és a fotók napfényben készültek, így kicsit világosabbak, de a színminták elég közel állnak a valóságos színekhez.
Az első három szín a felső sorból: az Orbit, az Ink és a Highness.



A mélysötét türkiz és a sötétkék nagyon meggyőzőek. A lila gyengébben muzsikál a társainál, ez a képen is látszik, de attól még igazán gyönyörű.
A felső sor második három színe a Noir, a Dune és a Pillow talk.



A noir igazi sötét fekete, nem lehet belekötni. A dune tökéletes lesz satírozásra és alapnak. A fehér nem túl erőteljes, de vannak vele terveim.
Az alsó sor első hármasa a Thunder, a Maple és a Flesh.



A thunder és a maple voltak azok, amelyektől kicsit tartottam, nem tudtam, hogy milyenek lesznek felkenve. Féltem, hogy a szürke túl halovány lesz a rezes szín pedig nem fog illeni a bőrömhöz. Jelentem, teljesen megnyugodtam, mert mindkettőt imádom. A flesh a másik nude szín, szintén satírozásra és alapnak fogom használni.
Az utolsó három szín a Paper bag, a Villan és a Fern.



Talán a barna még az, amelyik gyengébb a többihez képest, de nem vészes, maximum építgetni kell egy kicsit. A másik két színt egyszerűen imádom, a Fern  nagy kedvencem.

A két gyengécskébb szín ellenére az egész palettát imádom, szerintem teljes mértékben ki tudom használni. Sokat vacilláltam, hogy melyik palettát is szeretném megvenni, és azért döntöttem végül is emellett, mert ebben minden szín tetszett. Készüljetek fel, mert rengeteg sminket tervezek vele!

Sminkről szólva, említettem, hogy vasárnap kipróbáltam. Nem lett nagy szám, mindössze három színt használtam. Először a mozgó szemhéjamra vittem fel a Dune árnyalatot. Ezután ecsettel egy vastagabb vonalat húztam az Orbittal a felső szempillatőbe, és alul is a külső egyharmadba. Egy kicsit elsatíroztam, a belső szemzugba került egy kis fehér és kész. 




Nektek tetszik ez a paletta? Van Sleek terméketek?
puszi, Mesy

Megosztás:

11 megjegyzés

  1. Hűűű, nagyon szép paletta O.O A smink is tetszik, amúgy szemüvegben még jobban, úgyhogy tudom, hogy mondtad lencsét szeretnél, de neked dísz az arcodon a szemüveg ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szép? Már úgy megszoktam a szemüveget, hogy furcsa nélküle lenni :) Viszont bizonyos helyzetekben zavaró. Köszönöm a bókot :)

      Törlés
  2. Szép-szép, de nekem túl "sötét" ez a paletta, a smink szép lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont a sötét színek miatt tetszik annyira. Köszi :)

      Törlés
  3. De jó lett ez a smink! Tetszenek a színei a palettának, de valahogy mégsem érzem azt, hogy kell nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, én is sokat gondolkodtam rajta, ezért nem is vettem meg korábban. De örülök, hogy megkaptam, mert nagyon szeretem :)

      Törlés
  4. Hű, de nagyon gyönyörűek ezek a színek! Szuper lett a smink is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, valóban gyönyörűek :) Köszönöm szépen :)

      Törlés
  5. gyönyörűk a színek:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Ez az egyik kedvenc Sleek palettám, imádom a színei pigmentáltságát, a bordósat egyszer önmagában viseltem füstös sminkben, és csak úgy világított tőle a kék szemem :-) Szép Rajtad ez a zöldes smink, és nagyon jól áll a szemüveg :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!