Catrice krémes szemhéjfesték - teszt

Halihó lányok!


Ez a mánia későn ért el hozzám, mert már mindenki használ krémes szemhéjfestéket rajtam kívül. Kitti blogsale-jén vettem ezt a Catrice darabot és nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is tud.
Kezdjük a külsőségekkel, mint mindig.
Masszív üveg tégely műanyag csavaros kupakkal, ami jól záródik.Az alján lévő címkére van írva a neve. Nem tudom, hogy ki hogy használja, én applikátorral szoktam, mert a körmöm miatt nem tudok és nem is akarok ujjal belenyúlni.

A színe metálos ezüst, apró csillámokkal. Nagyon erőteljes, olyan mintha krémes fémet kennénk magunkra. 
A felvitellel kicsit trükközni kellet, ugyanis gyorsan kell dolgozni, mert hamar szárad. Száradás után viszont már nem érdemes hozzányúlni, mert csak felszedjük a bőrről és foltos lesz.



Hoztam vele egy gyors sminket is, csak egy kis tussal párosítottam. 
A tartóssága nem a legjobb, mert 5-6 óra elteltével már kezd beleülni a ráncokba. Így nem ajánlanám egész napos használatra, bár az erőteljes színe miatt is inkább esti sminkekhez illik.



Összességében nem volt rossz vétel, fogom használni, kísérletezgetni vele.

Nektek van krémes szemhéjfestéketek? Melyik a kedvencetek?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Szerintem nem rossz ez a tartósság. Nekem 3 krémes van a Catrice-tól, és szeretem őket, kár hogy már nem lehet kapni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, nem rossz :) Bár nem fixáltam semmivel, de még fogok vele kísérletezni :) Igen, kár, hogy már nem lehet kapni, szépek voltak :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!