Vásárolgatás

Halihó lányok!

Az utóbbi időben vásároltunk egy keveset, néhány dolgot ki is pipáltunk a kívánságlistánkról. Ne számítsatok túl sok mindenre, néhány felső, kabát és ékszer bővíti a készleteinket. A blogsale-es csomagot már megmutattuk nektek, így az már nem fog szerepelni ebben a listában. Először Detti cuccait, majd az enyémeket fogom megmutatni. Olyat is vettem, amire nem volt égető szükségem, de megtetszett.
Tudom, hogy még nem volt ehhez hasonló bejegyzésünk, nem is nagyon hiszem, hogy állandó résztvevője lesz a blognak, persze, ha igény van rá, akkor az már más. Szóval a tervekben nem szerepel, de ki tudja mit hoz a jövő.


Detti szerzeményei

Voltunk anyával turizni, és megtaláltuk ezt a barna bőrdzsekit, ami nekem nem tetszett annyira, ezért ott hagytuk. Később Dettivel visszament és meg is vették neki. X-Mail márkájú, műbőr, laza stílusú dzseki, pont olyan, amilyet a húgom szeretett volna. A ráadás meglepetés, hogy XS-es a mérete, és mindkettőnkre pont jó. Nagyon megörült a szívünk, hogy ez a méret jó nekünk, gondolhatjátok, hogy miért. Az ára 2500 Ft volt, ami szerintem nagyon jó vétel.

Detti már korábban kinézte magának ezt a pulcsit az egyik kínaiban. Ma elmentünk megnézni, és meg is vettük. Szép csipkemintája van és igazi őszi színe. Biztos, hogy gyakran fogom majd ellopni tőle. 2700 Ft-ot fizettünk érte, ami szerintem nem volt sok.

Tornaóra=tornacipő. Nem hiszem, hogy sok magyarázatra szorul ez a kapcsolat. A legegyszerűbbet kerestük, a kínaiban megtaláltuk mindössze 900 Ft-ért.

A Tesco-ban is szét szoktunk nézni a F&F részlegén, ruhát, cipőt és ékszert is vettünk már ott. Vásárolni voltunk, amikor Detti kiszúrta a leakciózott ékszereket. Ki is választotta magának ezt a szép, feltűnő darabot. Fülbevaló is járt hozzá elvileg, de csak a fele volt meg. Igaz, nem bántuk, mert az nem tetszett egyikünknek sem. Ja, az ára a legtutibb, 290 Ft (!) volt.

Az én szerzeményeim


A turiban rengeteg jó dolgot láttunk, szép pulóverek, kabátok, de az én méretemben nem sok volt. Általában ez így szokott lenni. Felpróbáltam több felsőt is, de végül csak ezt a kettőt vettük meg. Inkább ruhának mondanám őket, de úgyis szeretem az ilyesmit, szóval nincs vele gondom. 
A norvég mintás kapucnis ruha télies jellegű, belebújós. SoulCal a márkája, nem ismerem, szóval nem tudok róla véleményt mondani. Emlékeim szerint 1600 Ft-ba került.
A piros denevérujjú ruha nagyon a szívemhez nőtt, szerelem volt első próbára. Puha anyaga van, felül bő, alul passzol. Az a két gomb nagyon feldobja. Editions a márkája, úgy rémlik, hogy van/volt már ilyen márkájú ruhánk. Szintén 1600 Ft volt az ára

Vettem még egy selyemsálat is a turiban, nagyon szép a színe és a mintája is. A címkéje szerint 100% selyem és olasz márkájú. Körülbelül 450 Ft-ot fizettem érte. Hát nem megérte?

Én is vettem az F&F-es leakciózott ékszerek közül, mégpedig fülgyűrűt. Nagyon divatos manapság, de engem a díszek fogtak meg, amik rajta vannak. Kettőn Hamsa (Fátima keze) medál lóg, ami véd a rontások ellen,  harmadik pedig szegecses. Egyszerűen imádom. Ez is 290 Ft volt.

Kulturális napok voltak nálunk és kaptam egy kis vásárfiát a páromtól. Kézzel készült ezüst fülbevaló, nagyon cuki, smaragd színű gyönggyel a közepén. Rengeteg szép dolgot árult a csaj, nehezen tudtam csak választani közülük.

Ennyi lenne a kis listánk, reméljük, hogy hamarosan még több dolgot ki tudunk majd pipálni az őszi kívánságok közül.
puszi, Mesy

Megosztás:

8 megjegyzés

  1. Az a fülgyűrű*-* A dzseki is nagyon tetszik:))
    Én szeretném, hogy leegyen több ilyen bejegyzés is!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mázlink volt mindkettővel :)
      Oké, akkor lesz ilyen máskor is :)

      Törlés
  2. A dzseki és a szürke pulcsi nagyon tetszik! A zöld köves fülbevaló is jól néz ki, bár én nem biztos, hogy hordanám.

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük, nekünk is tetszenek. Hozzám nagyon passzol a fülcsi, olyan kis cuki :)

    VálaszTörlés
  4. Dzseki és a fülbevalók tetszenek!!

    VálaszTörlés
  5. Beautiful pieces!! I love those earrings!

    Xoxo!!

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!