Újabb szerzemények

Halihó lányok!


Ismét egy szerzeményes poszt következik, pedig még nem is olyan régen volt az előző. Nagyon szerencsésen indult az év, ugyanis két nyereményjátékon is sikerült nyernem,többek között ezeket fogom ma megmutatni nektek.
Időrendi sorrendben fogok haladni, szóval az IsaBellától nyert csomaggal kezdem. Íme a nyereményei:

GR Holiday 58, Rapsodi 05, Rapsodi 18, Rapsodi 04
3 gyönyörű Rapsodi lakk, egy Golden Rose Holiday körömlakk és egy díszítőcsík boldog tulajdonosa lettem. A csokik fincsik voltak, megosztoztunk Dettivel rajtuk. Bella tudtán kívül is eltalálta színeket, mert mind nagyon tetszik. Dettinek és a páromnak egyaránt a bordó a kedvence, nekem viszont a GR (az első GR lakkom ^^) 
Innen is köszönöm szépen még egyszer! 

Kitti blogsale-jén is vásároltam egy-két dolgot, sőt Dettinek is vettem ezt-azt:

Amikor megláttam a Claire's-es körömlakkszettet, tudtam, hogy az enyém lesz! A mi környékünkön egyáltalán nem lehet Claire's-es dolgokat venni, így örültem, hogy hozzájuthattam. Mindhárom szín tetszik, kíváncsi leszek rájuk.
Mostanában kezdek érdeklődni a krémes szemhéjfestékek iránt, ezért amikor megláttam a Catrice Made to stay szemhéjfestéket, egyből lestoppoltam. Két árnyalat volt, én a Pearly Harbour mellett döntötte. Furcsa, de nálunk Catrice termékeket sem lehet venni, se a Rossmannban, se a DM-ben. 
Dettinek vettem meg az AVON szájceruzát carefree coral árnyalatban, mert már régóta nézegette a katalógusban, de végül sosem vette meg. Nagyon szép élénk és csillámos. Szerintem gyakran fogom kölcsönvenni. 
Szintén a Dettié a keresztes gyűrű. Ha jól emlékszem, kívánságlistás volt nála. 

Catrice Made to stay Pearly Harbour/ AVON carefree coral
Ma érkezett meg a nyereményem Petrától, aminek szintén nagyon örülök. Még egyszer köszönöm szépen! :)


Ez is a sors keze volt, ugyanis épp fekete spirált akartam venni. Nagyon kíváncsi leszek erre a NYC BIG BOLD spirálra, mert még nem próbáltam a márkától mást, csak körömlakkot és púdert, viszont azokkal teljesen meg vagyok elégedve.
Mindig is szerettem a Miss Sporty lakkokat, és egy élénk pink mindig jól jön. Alig várom, hogy kipróbáljam. 
Ugyanez vonatkozik a Lovely Blink Blink körömlakkra is, rettentő kíváncsi vagyok rá, mert a neten kutakodva még csak képet sem láttam róla sehol. De ezen majd én változtatok.

Végül a mai kis vásárlásom eredményét is szeretném megmutatni nektek.


Nagy lépésre szántam el magam, ugyanis sok év után ismét befestetem a hajam. Sokat gondolkodtam a megfelelő színen, végül a L'oréal Casting Créme Gloss Feketeribizlije mellett döntöttem. Viszont biztonsági lépésként nem hajfestéket, hanem hajszínezőt vettem, ami 28 mosásig tart. Így ha mégsem tetszene, egyszerűen csak hagyom teljesen lekopni.
Az Isana olívás ajakbalzsamot már másodszorra veszem, nekem nagyon bevált. Ásványi olaj és szilikonolaj mentes, nincs benne tartósítószer és színezék sem. Valóban olívaolaj illata van, nekem nagyon tetszik és jó puhává varázsolja az ajkaimat.
Már van egy Essence-es szemre való ecsetem, azt nagyon szeretem, gyakran használom, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem a másikat is, a Smokey Eyes ecsetet. Mondanak rá hideget-meleget, kíváncsi leszek.
Végül megvettem az Essence körömdekorációs szettjét is, az ezüstöt. Egyedül a masnik miatt akartam, de jobban megnézve mindent fogok használni belőle.

Kicsit hosszúra sikeredett ez a poszt, remélem nem bánjátok.

Miről szeretnétek majd tesztet látni?

puszi, Mesy

Megosztás:

7 megjegyzés

  1. Nekem a catrice szemhéjfesték tetszik nagyon, arról szívesen látnék az elsők között tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre tetszik, de még nem próbáltam :) Hamarosan lesz róla teszt :)

      Törlés
  2. Engem a NYC BIG BOLD spirál érdekel,mert anno nekem is ajánlották -de még nem szereztem be (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem minél hamarabb megcsinálni :) Én is olvastam róla, nagyon kíváncsi leszek rá :)

      Törlés
  3. Gratulálok a nyereményekhez :) A NYC Spirálról én is szivesen látnék tesztet :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!