Szerzemények

Halihó lányok!


Ez a hónap első szerzeményes bejegyzése, de természetesen nem ma kerültek a birtokunkba, hanem a múlt hónapban.  Megérkezett az Avon rendelésünk és emellett vettünk/kaptunk egy-két apróságot is, ami nem tettek volna ki egy önálló bejegyzést, így összevontuk.
Kezdjük az Avonnal:

Ideal Flawless CC krém minta nude színben. Ezt Detti szerette volna. Az Avon is kihozta a CC krémet, természetesen. A BB-t nem próbáltuk, de ezt mindenképpen szerettük volna. Ha beválik, Detti a nagy kiszerelésben is megrendeli majd lehet, hogy én is.
A Color Trend Feel the love szempillaspirál szintén a Dettié. Neki nagyon bevált ez a spirál, pont megfelel az igényeinek. És emellett most cuki, szívecskés a mintája. 
Detti barátjának rendeltük az extra hidratáló regeneráló kézkrémet kakaóvajjal és E-vitaminnal. Nagyon jó illata van, nem lehet vele betelni!
A tengeri algás lábápolóm elfogyott, így kellett az utánpótlás. A szilikonos lábápolóra esett a választásom. Kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Az illata nem olyan jó, mint az algásnak, de egész kellemes.
Megvannak a kedvenceink az Avonos tusik közül, de néha kipróbáljuk sz újakat is. A Be Radiant tusolózselének finom illata van, nem túl erőteljes.
Detti testpermet függőségének legújabb áldozata a Sweet Sensuality illatosított testpermet. Isteni illata van, kicsit édeskés, parfümös jellegű, nekem is nagyon tetszik gyakran el fogom majd lopni.

Kaptunk is néhány dolgot:


A gyönyörűséges nyakláncot Facebookon már láthattátok, de most ide is beillik. Első pillantásra megfogott magának a vőlegényem pedig meglepett vele.
Végre-végre ideért két hónap után a szülinapi ajándéknak szánt Sleek ultra mattes v2 darks palettám is! Majd a történetét elmesélem. Egyenlőre még csak nézegezem, csodálom, de alig várom, hogy felavassam. 

ugye milyen csodás?
Hatalmas mérföldkő a blog életében, hogy megkeresett minket a Vichy csapata! Lehetőséget kaptunk arra, hogy kipróbáljuk az új Teint Idéal alapozót.


Ezen kívül vettem még egy mikrogyöngyökkel ellátott olívás arcradírt. Eddig még nem próbáltam, a márkát is csak elvétve ismerem, de kíváncsi vagyok a teljesítményére.
A Rossmannban még karácsonykor voltak kitéve Astor körömlakk csomagok, két lakk egy dobozkában. Akkor nem vettem meg, de  múltkor megláttam akciósan, így bekerült a kosaramba. A dobozka a 202-es kékeslila és a 001-es csillámos lakkot tartalmazta. Az első Astor lakkjaim, emlékeim szerint.
És végül ismét egy első, mert ezzel a márkával sem találkoztam még. Ingrid Cosmetics 371-es számú körömlakkja. Még nem próbáltam, de a színe nagyon tetszik, igaz karamellszín.

Melyikről szeretnétek először tesztet? 
puszi, Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Engem a CC krém érdekelne, mert azon morfondírozom, hogy megrendeljem-e, és előtte jó lenne róla tesztet olvasni. De persze mindegyik érdekel, utána a palettát szeretném élesben látni ^^

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó dolgokat rendeltetek az Avonból (: Az a kakóvajas krém nekem is álom ;) Én a nagy tubus testápolót vettem- van is róla bejegyzés.
    A többi dolog is jó,de engem a Vichy márka érdekelne. Hallottam már róla dolgokat- milyen az alapozó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héten lesz majd róla bejegyzés, csak még nem tudom, hogy mikor. :)

      Törlés
    2. Okés,majd figyelek (: Vagy max visszaolvasok ;)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!