TESZT° Dance Legend Mortal Kombat - Sub-Zero

Halihó lányok!


A sok kihívás és nailart miatt kicsit háttérbe szorult a körömlakkok tesztje, pedig van néhány darabom, amit meg szeretnék nektek megmutatni. Adós vagyok még két Mortal Kombat lakkal, Ugyebár a Reptile-t már megmutattam, most pedig a kedvencem következik.

innen
Sub-Zero a kedvenc karakterem az összes közül, pedig vannak bőven. És a róla mintázott körömlakk is kedvencem lett, a három közül őt szeretem a legjobban. Előre félek, hogy mi lesz majd velem, ha elfogy.




A külsőről nem mondanék semmit, még mindig szupernek tartom ezt a kialakítást. A lényeg amúgy is belül van.

Elég nehéz körülírni, de megpróbálom. Az alap nagyon sötét, majdnem fekete kékes teal jelly, ami tele van apró, multikróm csillámokkal, amik vöröses bronz-arany-zöld színekben váltakoznak. Emellett zöld-kék duokróm pelyheket/szilánkokat is tartalmaz. Melegben kivilágosodik, kicsit piszkos beütésű kékes teal árnyalatot vesz fel, amit csak még érdekesebbé tesznek a vöröses-bronzos csillámok. Igazán különleges. 
Közepesen sűrű, könnyen terül, a pelyheket sem kell vadászni, jut belőlük bőven minden körömre. Három vékony réteget használtam, kettőnél még átlátszottak a körömvégek a világos színnél. Gyorsan szárad, így nem zavaró, hogy több réteges. Mattra szárad, ezért fedőlakk került rá.
Az első kép kivételével mindegyik vakuval vagy lámpafényben készült, hisz így mutatja meg az igazi oldalát.







Már láthattatok vele manikűrt a Mani-acs keretein belül.


Ha valaki szereti a különleges lakkokat, a kékes árnyalatokat és persze a thermo hatást, akkor annak tökéletes választás . A Naillandnél szerezhető be 2640 Ft-os áron, bár általában nincs raktáron.

Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!