REALASH szempillanövelő - Nyereményjáték! LEZÁRULT

Halihó lányok!


Körülbelül 3-4 hónapja kaptam egy lehetőséget, hogy tesztelhettem a Realash szempillanövelő szérumát. A Realash a világ legjobb szempilla növelőjének tekinti magát, és azt ígéri hogy nagyon rövid időn belül regenerálja a szempillákat, megerősíti, dúsítja és hosszabbítja őket. A honlap szerint már két hét után látványos eredményeket lehet elérni, de az igazi változás 30 nap után látható. Vagyis a szempillák 83%-al hosszabbak és 79%-al vastagabbak lesznek.


Három hónapos tesztelés után elmondhatom, hogy a gyártók nem hazudnak, tényleg életre kelti a pillákat ez a csodaszer. Amíg használod, meghosszabbodik, sűrűbb lesz a szempillád. Most pedig egy olyan lehetőséget kaptok ti, hogy közületek két szerencsés olvasó is megnyerheti ezt a csoda szérumot.
Csupán annyi a teendőtök, hogy kitöltitek az alul található dobozkát, elvégzitek a teendőket és ha minden feltétel teljesül, máris részt vehettek a nyereményjátékon. A sorsolás után megadjátok nekünk az elérhetőségeiteket és e-mail-ben részletes tájékoztatást kaptok az átvételről. Azt előre megírom, hogy csak futárral tudjátok átvenni a nyereményt (nincs személyes átvétel).

A játék ideje: 2016. március 07 12:00 - március 27 12:00
A sorsolás napja: március 27 este


a Rafflecopter giveaway

Mindenkinek sok szerencsét!

Detti

Megosztás:

5 megjegyzés

  1. Jajj de jó! Nagyon örülnék neki! :))

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  3. Hú de jó! Olyan sok jót olvastam már erről a szempilla kondicionálóról! Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  4. Már nagyon régóta ki szeretném próbálni a Realash szérumot :) Köszi a lehetőséget ;)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!