SZERZEMÉNYEK° Az utóbbi idők zsákmányai

Halihó lányok!


Nagyon régen volt utoljára zsákmányos poszt. Talán a karácsonyi ajándékos annak számít... Szóval íme az idei első szerzeményhalom. Figyelem, sok kép következik. 


Detti

Igazából én mostanában nem sok mindent vettem, ezeknek a dolgoknak a nagy része szülinapi, névnapi ajándék, de azért gondoltam megmutatom nektek miket kaptam, vettem magamnak mostanában. A dobozt is ajándékba kaptam, van egy ennél kisebb is de az már a munkahelyen van. :)
Anyától nagyon sok apró sütis kiegészítőt kaptam, mindig vásárolt nekem valamit, ha meglátta. Nagyon kis cukik főleg a húsvéti tojások, szerintem hamarosan lesz velük egy csokis poszt is, biztos kipróbálom húsvét alkalmából.


Egy két fürdőszobai kelléket is beszereztem mostanában, az új Head & Shoulders sampon nekem nagyon tetszik szuperül bevált. A három tusfürdőt az illatuk miatt vettem meg egyszerűen annyira szuperek, de most már abba kell hagynom van vagy 7-8 tusfürdőm és nem fognak elfogyni ha így gyűjtöm őket. Kaptam ajándékba egy Balea fátyol maszkot, amit még nem próbáltam ki, de nagy reményeim vannak hozzá. Az utolsó képen látható termék egy cica fésű ugyanis a kiscicámat sikerült felhoznunk albérletbe de itt vigyázunk, mivel hullik a szőre, ezért gondoltunk egy fésűre amivel ki lehet szedni a lehullott szőrszálakat.


Kaptam még egy arckrémet is ami 20 as korosztálynak való, nagyon finom citrusos illata van, isteni és teljesen feltöltődik tőle a bőröm, amikor reggelente felkenem. Ezen kívül egy szuper pizsama nadrágot is kaptam, aranyos pasztell színe van, látszik tudják mit szeretek :) Még egy folyékony szappant is be kellett szereznem az Avonból, annyira szuper ennek is az illata, egyszerű, nem erős, tökéletes kézmosáshoz.


Körmös termékeket is vettem, kaptam. A két körömlakkot Mesytől kaptam mind a kettő csillámos lakk, nagyon szuperek, tavaszi manikűrökhöz szuperül passzolnak. Avonból megvettem a gyorsan szárító sprayt kíváncsi vagyok hogy szuperált, majd egy teszt is fog róla készülni. Körmös ecseteket pedig Aliexpressről rendeltem, nagyon szuperek a pontozók, végre több méretű is van tudok alkotni.


Mesy

Nem időrendi sorrendben haladok, mert akkor egy nagy katyvasz lenne az egész, inkább csoportokra szedtem a holmikat. Ha esetleg lemaradt volna valami a képekről, akkor azt megemlítem. A netes dolgokról igyekszem linket is beilleszteni.


Leadtam egy kisebb rendelést a Born Pretty Store-on. Bevallom, mindössze két dolgot szerettem volna, az átlátszó fejű nyomdázót és az arany virágos matricát. Előbbit a kíváncsiság miatt, utóbbit pedig Ciiska posztja miatt. Egyébként sikerült ugyanazt a mintát választanom, bár szerintem ez a legszebb. A középen látható kis köves cucc egy fals fülbevaló, amit jól benéztem, mert én rendes fülbevalónak láttam és azért rendeltem meg. Ennek ellenére szoktam hordani, de mindig ellenőrizgetem, hogy nem hagytam e el. A másik két körömmatrica és az a furcsa szemecske egy "lucky bag"-ben volt. Gondoltam, bepróbálkozok vele, hisz csak 1 dolcsiba kerül. Majd meglátom, hogy mi lesz a sorsuk.


Az Avontól is rendeltem, a fentebb látható dolgok két rendelés szüleményei. Az elsőben szerepelt a csokis testradír, aminek isteni finom karamellás csoki illata van és a körömágybőr-ápoló krém, ami AHA-savat tartalmaz. Mindkettőt használom már, így hamarosan beszámolok a tapasztalataimról. 
A két Planat Spa-s termék az új(?) fehér teás kollekció tagjai. Mivel hála az égnek végre elfogyott a RdL-es arctisztító habom(a végére már szárította a bőrömet, pedig az elején nagyon szerettem), megrendeltem a pumpás bőrszabályozó arctisztítót, aztán mellécsaptam még az arcradírt is, mert hamarosan elfogy a Balea-s. Még nem próbáltam őket, de nagyon kíváncsi vagyok. 
És mivel a Rimmel Wonder'full spirálom a végét járja,úgy döntöttem kipróbálok valami újat(mert miért is ne) és beszereztem az új Big&Multiplied spirált is. Már próbáltam, de a véleményemet még megtartom magamnak. Hamarosan írok róla.  


Lakkfronton nagy változásokat vezettem be, talán majd írok róla egy külön posztot, ha igény van rá. Az arany NYC lakkot Adél tanácsára szereztem be, leginkább nyomdázásra, mert szegény kis Essence-em végleg eltávozott. A másik kettőt Norbitól kaptam. Valamiért elugrott a közeli százasba, ott meglátta, aztán megvette őket. A Magic Visage egy egyréteges rágógumi-rózsaszín, a Moyra pedig egy királykék jelly.  


Voltam többször is a DM-ben és a Rossmann-ban, de szinte soha nem magamnak vásároltam. Igen, nekem is van Balea fátyolmaszkom, sőt, még anya is kapott egyet. Gondoltam, majd egyhárom korosztályos, három véleményes posztot írok róla. 
Nagy szükségem volt már egy olyan korrektorra, amit a szemem alatt felbukkanó karikákra használhatok, mert ugye a Catrice erre nem éppen alkalmas. Sok-sok mérlegelés után a Rimmel Match Perfection mellett döntöttem. Használgatom, igyekszem írni róla.
A képen nem szerepel a szokásos Palette hajfesték és az Adidas deo, akik már a sokadik újravásárlás eredményei. 


Lehet, hogy ezt a lakkokhoz kellett volna hozzácsapnom, de nem, megérdemlik a külön fotót. Szóval, végre rászántam magam és megrendeltem életem első Héhé lemezeit. Hihetetlenül nehéz volt választani! Legszívesebben mindet megvettem volna. De az biztos, hogy előbb vagy utóbb a Superheroes kollekció minden darabja az enyém lesz. Egyszerűen csodálatosak, a minták részletesek és egyediek. A pici kerek a Miyazaki kollekció tagja és rajta van Kaonashi! Ő a kedvenc karakterem a Chihiro Szellemországban-ból. 


Könyvek terén nagyon visszafogtam magam, ugyanis ott sorakoznak a polcon az olvasatlan kötetek, amiket korábban vettem/kaptam. A Barker-ről már írtam ajánlót, nagyon szeretem az írásait és a stílusát. Szégyen, de Jack London-tól még nem olvastam semmit. Ennek kiküszöbölésére vettem meg A beszélő kutyát. Kíváncsi vagyok. Edward Chupak ismeretlen számomra, de a borító és a "kalóz" szó meggyőzött, így megvettem. 



A Dettinél látható nagy piros doboz kistestvére. Egyébként a Sparban találtuk az akciós dolgok között. Nagyon édes és vidám. Ebbe költöztek át a körömdíszítős cuccaim.


Ruhát nem nagyon vettem az utóbbi időben, nincs is szükségem semmire, talán egy sneaker jól jönne tavaszra, de ennyi. Ja, és egy sportosabb táska.  
A Minnie-s pulcsit anyától kaptam, Pestről hozta nekem, amikor meglátogatta Dettiéket. Nagyon szeretem, annyira én vagyok! Az alsó teal felsőt F&F-es. Vékony, anyagában csíkos hosszú ujjú, hosszított garbó. Nagyon puha az anyaga és kényelmes is. 
A fekete póló a szívem csücske. Eredeti Motionless in White póló a Sportsirect-ről. Nem hiszem, hogy bárkinek meglepő lenne a választás, szeretem a durva, polgárpukkasztó holmikat. Alig várom, hogy melegebb legyen és hordhassam.  

csillog ám!

Igen, kicsit hosszú lett, de reméljük, hogy néhányan kitartottatok a végéig.

Ti miket vásároltatok az utóbbi időben?

Mesy és Detti

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Pólót vettem én is négyet...csak nem volt jó a méret, remélem jövőhéten megkapom őket. Tervezek posztot is írni. Aztán még kéne 3 póló azt csináltatni fogom :) nálam korszakonként vannak fehérnemű/zokni/smink/lakk/testápoló cuccok gyűjtése. Most a fehérnemű divik, de sose értettem ha valaki a bugyiját mutogatja..még ha VS akkor sem illik szerintem. No jól elkalandoztam. Rendeltem egy Neogence maszkot is...meg vettem egy virágos fekete tornacipőt. Meg 3 lakkot...azt lehet láttad a csoportban is.
    Szuper cuccokat vásárolgatatok. Mesi azt a fülest porcba is lehet tenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tervezek pólót csináltatni :) Karácsonyra a fiúk majdnem mind személyre szabott pólót kaptak és nagy volt a boldogság :)
      Vettem én is fehérneműt, de én se akartam mutogatni, másra nem hiszem, hogy tartozik, hogy mit hordok a ruhám alatt.
      Olyan jókat hallottam/olvastam a Neogence maszkokról, lehet én is szerzek egyet :)
      Láttam, hogy vettél lakkot, kíváncsi vagyok rájuk ^^ Nekem is van egy listám, bár ebben a hónapban már egyáltalán nincs rá keretem, majd áprilisban.
      Most, hogy kérdezted, megnéztem és a külső porcba lehet tenni, elég stabilan megmarad.

      Törlés
  2. Mindketten szuper dolgokat szereztetek be. :)
    Detti: Nekem is megvan az aliexpresses ecset- és pontozó készlet, én is nagyon szeretem őket. Az Avon körömlakkszárító spray-re pedig nagyon kíváncsi vagyok.
    Mesy: Nemrég nekem is sikerült hozzájutnom egy átlátszó fejű nyomdázóhoz és, hála neki, ma végre sikerült elkészítenem életem első vállalható nyomdázott manikűrjét. Remélem neked is beválik majd! Alig várom, hogy megtudjam, hogyan teljesít a körömágybőr ápoló és a Rimmel korrektor. Várom a teszteket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ideje már nekem is megvan a nyomdázó és szeretem használni, bár néha trükközni kell vele. Gratulálok az első nyomdás manidhoz :)
      A krémről hamarosan írok, a korrektort még tesztelgetem :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!