KÖRÖM° Lakkozz! Fotózz! Posztolj! - Tavasz

Halihó Lányok!


A mai csodás témát Ciiskának köszönhetjük, ami nagyon aktuális is. A tavasz a megújulás, az ébredő természet és a finom színek időszaka. 
Detti
Én egy kis cuki rózsaszínes manikűrt választottam, olyan cukorkás csillogós témájúra sikeredett, de nekem ezek a színek a tavaszhoz kötődnek. Én akkor szoktam ilyen pasztell, világos színeket használni. Nagyon kis pici, béna lett a körmöm sajnos le kellett vágnom, így egyébként se tudtam volna nagyon elrugaszkodni.



Mesy
Igyekeztem a téma kevésbé cukorkás-élénk színes oldalát megfogni. Nálam a tavasz a hamvas friss fűről, az aprócska ékszerként kibúvó virágokról és az állatokról szól. Egyre több süni, nyuszi és őz bukkan fel a vidéken ilyentájt. Ezt próbáltam meg átültetni egy manikűrbe.
És igen, igen, tőlem teljesen szokatlan módon ismét egy virágos alkotást láthattok. Nem is tudom, ezek a finom kis vonalas növénykék - mert ugye nem mind virág a szó szoros értelmében - igazán tetszenek. A szarvasok pedig szerintem ugyanolyan fontos részei a tavasznak, mint a télnek. Egyébként egészen egyszerű az alap, mindre nude szín került, majd két körmömre dry brush technikával felapplikáltam egy kevés zöldet. Erre a jött a nyomda. 



matt fedővel is megvan a maga bája

Amiket használtam:
Rimmel Nail nurse Nail base&Top coat
Astor Quick'N Go 375
Essence Show Your Feet - i the jungle!
Essence colour&go - off to miami!
Ingrid Cosmetics 371
dor 61
Moyra 59
Born Pretty Store BP-01
Héhé 067

A többiek tavasz ihlette manikűrjét is lessétek meg:



Mesy és Detti 

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Detti, a te alkotásod valóban cuki lett :)
    Mesy, a szarvas megjelenítése nagyon tetszik, szép manikűrt készítettél :)

    VálaszTörlés
  2. Detti, nagyon édes lett az alkotásod a kis pöttyökkel!

    Mesy, csodaszépet alkottál megint! Imádom a kis szarvasokat, mintha a harmatos fűben ácsorognának, és a virágok is nagyon édesek! :) Nagyon egyben van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaid :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!