15 napos kihívás - Tape

Halihó lányok!

A 15 napos kihívás harmadik részénél járunk, a feladat pedig a Tape Manicure.

Detti
Mesy nagyon sokat segített, ugyanis nekem már tegnap meg kellett csinálnom a körmömet. Hirtelen ötlet volt, mert tudtuk én ma nem leszek itthon a posztolásnál és ugye reggel sem. Szóval tegnap este nagy kapkodások közepette készült a körmöm. Nekem igazán tetszik, a színkombináció és a minta is. A mutató és a gyűrűs ujjamra csak sima csillámos lakkot tettem, mert őszintén nem volt kedvem megcsinálni. A végén is úgy láttam, hogy jobban néz ki így, mintha az összes meglett volna csinálva. Szerintem máskor is elfogom így készíteni a manit, mert nagyon tetszett. Az alap maradt az előző fehér, de a lila és a sárga kicsit vidámmá nekem húsvétivá tették a körmeimet. Remélem nektek is tetszik :)

Használt lakkok:
Miss Sporty Nail Tip Whitener
dor 39
Rose Nail 012



Mesy
Én nagyon egyszerűen oldottam meg ezt a feladatot, ne akartam bonyolítani, csak a színekkel játszottam picit. Kicsit őszi, kicsit nyári manikűr lett, viszont a kivitelezés nem lett a legjobb. Ahogy a képeken is látszik, picit befolyt a lakk a ragasztócsík alá, de végül is nem lett vészes. Lehet, hogy tenni kellett volna egy kontúr vonalat, de már mindegy.
Felhasznált lakkok:
Essence Show Your Feet - Iced mint frappé
NYC - Prince street
Moyra 21

Sajnos még azelőtt elkezdtem öltözködni, hajat csinálni, mielőtt teljesen megszáradt volna, ez meg is látszik egy-két körmömön. De voltak ám kis fotóstársaim is!


Kitti és Tigris
Mostanában megszaporodtak a körmös bejegyzések, ezer bocs érte, de ez már egy ilyen hónap lesz. Azért természetesen mást is fogtok látni a blogon, ma például jön még egy finomságos poszt is.
Nézzétek meg a többiek alkotásait is:

puszi, Mesy és Detti :)

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Nagyon jó mindkettőtöknél a színválasztás, nekem eszembe sem jutna ezeket összepasszintani (ideje lenne kicsit merészebbnek lennem ilyen téren...), de jól mutatnak együtt szerintem :D A cicák meg nagyon cukik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük! :) Legyél nyugottan bátrabb, néha nem árt :)

      Törlés
    2. Az én színeimet a párom választotta. Igazán tehetséges, nem? :D

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszik mindkettő mani, nagyon ügyesek vagytok :)
    Mesynél nagyon tetszik ez a megoldás, én is szemezek ezzel a formával, Detti Neked is jó a mintád, és a színvilág :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!