15 napos kihívás - Animal print


Halihó lányok! 

Újabb állomásához érkeztünk a 15 napos kihívásnak, a mai téma pedig az állatok. Detti

Tetszett ez a kihívás, a Disney körmöknél már tudtam hogy fogom elkészíteni, Ciska adott hozzá ötletet. Igaz én elnéztem a feladatot, mert nem nyomdát készítettem. Na nem baj, azért remélem tetszeni fog nektek. Igazán cukira vettem szerintem :DFelhasznált lakkok:
- Essence - Show your feet tue nail polish
- Miss sporty - Et Voilá nail tip whitener
- Moyra - No 59
- Rose Nail - 012
- Dor nal colour - HD 38


Mesi
Én cicás körmöket csináltam. Egy régebbi rajzomat vettem alapul, azt alakítottam át egy kicsit. És a mancsnyomokhoz nyomdát használtam. Nem olyan lett, mint szerettem volna. Repesztős lakkot használtam, de így csak egy nagy összevisszaság lett, ezért a repedéseket kitöltöttem lakkal. Így utólag már máshogy csináltam volna.

Használt lakkok:
Moyra 90
Lovely fekete
Moyra 59
Essence 03 crack me! blue
Nézzétek meg a többiek munkáit is!
Azrail
Reméljük tetszett! Puszi Mesy és Detti :)

Megosztás:

7 megjegyzés

 1. Mind a kettőtöké jó lett nagyon cuki állatok! Ez a Moyra lakk nekem is meg van a sárga, de látom Mesi neked is átlátszik, téged nem zavar? engem nagyon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) De, rettentő idegesítő, hogy átlátszik, pedig olyan szép a színe. Legközelebb fehér alapra fogom kipróbálni, hátha úgy jobb lesz.

   Törlés
  2. Húú köszi az ötletet én is kipróbálom fehér alapon :)

   Törlés
 2. Nem kötelező a nyomda, igazából az csak a nevében volt benne, bocsi :D A megoldások tárháza végtelen :) Én sem nyomdáztam :D Meg amúgysem vérre megy :D
  Nagyon tetszik, hogy konkrét állatokat is felfestettetek, ez nekem eszembe sem jutott. De amúgy ezért tetszik a kihívás, mert többféle megoldás születik :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, mindketten a cuki irányba mozdultunk el :) Én viszont akartam is nyomdázni, ez meg pont jó alkalom volt hozzá :)

   Törlés
 3. Dettiiii, ez irtó cuki lett *-* Nagyon nagyon tetszik! Mesi a tiéd is irtó ari, azok a cica tappancsok :)

  VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!