TESZT° Sally Hansen - Disco ball

Halihó lányok!

A kép innen, mert én nem tudtam normálisan lefotózni 

Mostanában egyre több olyan márkájú körömlakk kerül hozzám ilyen-olyan módon, amit még nem próbáltam. Ezt a Sally Hansen darabot akkor vettem, amikor a DM-ben akciós volt. Azóta sem lehet kapni :S 

Kezdjük  külsővel, szokás szerint. Az üvege nem rossz, olyan semleges, ellenben nem a legkisebb fajta. A kupakja érdekes, főleg hogy itt arra ragasztották a kis névvel ellátott matricát, nem pedig az üveg aljára, mint más gyártók. Egyébként 11,8 ml lakkot tartalmaz, szóval nem kis mennyiség. 
Az ecsete átlagos, semmi különleges nincs benne, könnyű használni.


A körömlakk maga igazán gyönyörű. Tiszta zselés alapban úszkál a töménytelen mennyiségű holo csillám. Mesés.
Négy színen próbáltam ki, az alap a fekete és a fehér, ezenkívül egy pinket és egy teal-t választottam. Mindegyikre csak egy réteg került. Szerencsére nem kell vadászni a csillámokat, pont elegendő mennyiség kerül a körmökre már egy réteggel is. Viszont oda kell figyelni a vastagságára, mert különben csak nagy nehézségek árán hajlandó teljesen megszáradni. 




csak a csillogás kedvéért
Szerintem a feketén mutat a legjobban, bár a fehérnek is kölcsönöz egy kis havas bájt. 
A körmöm alakját nézzétek el nekem, éppen próbálom az eredeti hosszára visszanöveszteni és ilyenkor még nehezen tudom szépen formázni. 

Ti szeretitek a Sally Hansen lakkokat?

puszi, Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. De jóó, szeretem az ilyen csillámos lakkokat:) Én is beszereztem 2 lakkot ettől a márkától, amikor volt az az akció, csak én a krém finishből választottam. Sajnos nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert pocsék a tartósságuk a lakkoknak :( Remélem Neked nincs ilyen problémád ezzel a lakkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ez a darab tartósnak bizonyult bár vannak hibái(száradás), amiket nem mindig nézek el. :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!