Emberséget! Empátiát! Tisztességet!


Nem tudom, hogy ezt most pozitívumnak vagy esetleg negatívumnak kellene-e vennünk, de már nekünk is van egy saját trollunk! (ha olvasod esetleg, igen Te vagy az!)
Most ez vagy azt jelenti, hogy annyira rossz, amit csinálunk, hogy valaki névtelenül, mintegy segítségképpen szeretné a tudtunkra adni hogy hagyjuk abba. VAGY annyira piszkálja a csőrét, hogy létezni merünk az online világ berkein belül, hogy egy-egy poszthoz odafirkant néhány megalázó, lebecsmérlő szót és boldogan kattint tovább, tudatában annak a ténynek, hogy felbosszantja vele az adott oldal tulajdonosát. 
Tudom, hogy tovább kellene lépnem. Tudom, hogy nem kellene vele foglalkoznom. Tudom, hogy valaki azon szórakozik, hogy szánt szándékkal megkeseríti az ember életét. Tudom, de nem tudok! És nem is akarok!
Kérek mindenkit, legyünk már egy kicsit empatikusabbak és emberségesebbek! Miért kell a másik munkáját tönkretenni? Miért kell beletaposni a lelkébe? 
Én nagy tűrőképességű ember vagyok, tényleg, ezt megmondhatja bárki, aki ismer. De azért engem is fel lehet bosszantani. Szívesen meghallgatok bármilyen kritikát, sőt nagyon is szeretek vitázni, de csak az érveket vagyok hajlandó elfogadni. Ha valaki csak pocskondiázik, lefújjol mindent, de annál jobbat nem tud felmutatni, akkor azt nem tudom elfogadni, minden tiszteletemet elveszti. 

Éppen ezért, innentől kezdve moderálni fogjuk a megjegyzéseket.

Elnézést kérek a kirohanásomért, nem fog többé előfordulni, de nem érzem jogosnak azt amit kaptunk egy Anonymustól. Ha felvállalja az arcát, üsse kavics, de így nem.

Mesy

Címkék:

Megosztás:

9 megjegyzés

  1. Utálom a trollokat!!! A névteleneket meg pláne... Sajnálom, hogy nektek is lett. Hú, hát hogy nekem is miket vágtak a fejemhez, agyamat eldobtam rajtuk. Még nem tanultam meg a leckét, mert tényleg olyan nehéz betartani azt, hogy ne etessük a trollokat, vagyis őket az bosszantja a legjobban, ha nem reagálunk rá vagy nem jelenik meg a hsz-ük. Ne törődjetek vele/velük, irigy fotelkommentelők, akik így vezetik le a frusztrációikat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is olvastam, amiket neked írtak, hát húúú! Nem gyenge hülyeségek voltak, az biztos. A kedvencem a 300 Ft-os körömlakk luxus, inkább veszek belőle kenyeret... monológ volt.

      Törlés
  2. Még nem futottam bele nálatok ebbe, szóval most jól meglepődtem azon amit írtál. Nem tudom én se ez mire jó, a moderálássak egyetértek. Én mikor elkezdtem pl a névtelen megjegyzést letiltottam, egy másik ok miatt pedig moderálni kezdtem, szerencse hog, vannak ilyen opciók amúgy, ha meg van akkor ér használni. Olvasunk titeket egy jó páran, nekem tetszik amit csináltok, a gép másik oldala mögül meg könnyű nethuszárkodni, ne is figyeljetek oda, úgyis mindig annak a véleménye számít akik ismernek titeket, persze az építő jellegű kritika meg mindig jól jön. Kívánok további jó blogolást: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akartunk az elején senkit "eltiltani" a hozzászólás lehetőségétől, bár lehet, hogy már alapból úgy kellett volna kezdeni. Nem is számítottunk rá, hogy minket is kifogna magának valaki.
      Köszönjük a kedves szavakat, igazán jól esnek :)

      Törlés
  3. Engem is már betaláltak, pedig nem vagyok egy nagy blogger. Napokig emésztettem magam a névtelen kommenten, még a könnyemet is kicsalta. Végül rájöttem, egy ilyen ember szóra se méltó.Nehéz, de nem szabad ilyen emberekkel foglalkozni. Gerinctelen alakok, magukra vessenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem mélyebben érintett, mint Dettit. Ő lerázta magáról, ahogy azt kell, de én nem tudtam ilyen könnyen túllépni rajta.

      Törlés
  4. Teljesen megértem az érzéseidet, tényleg vacak, mikor egy vadidegen leszólja a munkádat, az alkotásodat. De sajnos nem tetszhetünk mindenkinek, és arc, meg név nélkül nagyon könnyű nagy szavakkal dobálózni. Szemtől szemben meglehet már egyik trollnak sem lenne akkora mellénye. Nyugodtan moderáljátok csak ki azt, amit szeretnétek, engem például kicsit sem zavar, de a ti lelketeknek lehet jobb lesz így. És kitartást, lányok, ügyesek vagytok, szeretjük az oldalatokat, szóval erre gondoljatok, mikor egy troll ideböfög nektek valami hülyeséget :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is az a baj, hogy nem tetszik neki, mert azt elfogadom. Hanem a hangsúly, ami kiérződik az írásaiból, olyan lekezelő és fellengzős. Érted, ugye? Ugyanolyan, amit az ember személyesen sem visel el.
      Köszönjük a biztatást :)

      Törlés
  5. Nekem a körmös blogomon még nem volt trollom, de a Szépségraktáron már igen. Ráadásul pont egy olyan bejegyzést becsméreltek, ami a kislányomról szólt. Azonnal töröltem és letiltottam a névteleneket. Mivel az egy személyes blog, ezért úgy állítottam be hogy csak feliratkozottak kommentelhetnek. Őket többé-kevésbé ismerem. Szerintem a legegyszerűbb ha kimoderáljátok a trollt, egy idő után megunja és továbbáll.

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!