TESZT° Rapsodi lila

Halihó lányok!


Tudom, hogy nagyon el vagyok maradva a nyert/kapott/vett lakkok tesztelésével és még gyűlt is hozzájuk, de csak most értem el odáig, hogy van erre kapacitásom. Igyekszem a régebbieket az elkövetkező 1-2 héten bemutatni.
Ezt most el is kezdem, mégpedig az egyik Bellától nyert Rapsodi lakkal. 
Eddig nem ismertem a márkát, de örülnék, ha itt is lehetne kapni, mert nagyon tetszetősek ezek a lakkok.
Szokás szerint kezdjük a külsőségekkel: egyszerű, letisztult, szögletes üvege van, ami 10 ml lakkot rejt magában.

Az ecsete vékony és rövid, de nincs vele gondom.(mint általában) A lakk maga nem túl híg, szépen terül. 
Már az üvegben is különleges a színe van, rózsaszínes lilás, apró arany csillámokkal. A csillámok fényben teljesednek ki igazán, amit viszont nagyon nehéz megörökíteni.

Egy rétegben nagyon gyengén teljesít, kicsit meg is ijedtem, hogy órákig kell szárítgatnom majd a több rétegnyi lakkot a körmeimen. Szerencsére a második réteg már sokkal szebb képet mutatott. Az én körmeimen is így szerepel, alap és fedőlakk nélkül. Lehet, hogy elkelt volna még egy, de nekem már így is megfelelő.
természetes fényben
vakuval
lámpafényben
Elég gyorsan szárad, a két rétegnek úgy 10 perc kellett összesen, ami szerintem jó teljesítmény. A tartósságával is meg vagyok elégedve. Harmadik napja viselem, közben takarítottam, hajat mostam és milliószor mostam kezet a kutya miatt, és csak a körmöm végén van kopás.
Tehát végeredményben nagyon meg vagyok vele elégedve és a színe is csodás. Még két Rapsodi lakk vár tesztelésre, remélem, hogy ugyanilyen jól fognak teljesíteni.

Ismeritek a márkát? Esetleg van is tőle már lakkotok?
puszi, Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!