Kert-pillanatok

Halihó lányok!


Mivel már hivatalosan is tavasz van, ezért belekezdek egy új projektbe. Ugyebár, mi nem vagyunk se teljesen körmös, se teljesen beauty blog, inkább minden vegyesen. Ezért úgy döntöttem, hogy elkezdek egy Életmód rovatot is. Rendszeresen fogok jelentkezni különböző témákkal, köztük például a kicsi kertünk csodáit is szeretném majd közzé tenni, persze csak ha igénylitek. De emellett egy-két DIY poszt, esetleg dekor és esküvői témák lesznek. Mit szóltok hozzá?
Elsőnek egy kis kert inspirációt hoztam, kedvcsinálóként. Mi már hétvégén elkezdtünk egy kicsit tenni-venni az udvaron, de semmi komoly. Szóval az inspiráció nekem is szól, mert valami egységesebb összképet szeretnék majd alkotni. 

Olyan gyönyörű a kőfalról leomló virágtenger! Kár, hogy kőfal nincs hozzá itthon.Tavaly csináltunk egy sziklakertet, be is lett ültetve, de a kutya szerencsésen kiásta. Így idén újból neki kell állni.

 
Van egy mini veteményesünk is, kellene oda egy utat készíteni, olyat mint ezek.Sok kreatív megoldás születik. Kivágott inkább kidőlt fa után megmaradt tönk nekünk is van, valami hasonlót tervezek vele, mint ami a harmadik képen van. 
Érdekes módja a töktermesztésnek, de így lényegesen kevesebb helyet foglal, mintha a földön futna.


A cukiságok sem maradhatnak el, szívesen megvalósítanám mindkettőt én is.Panelban is lehet nővényeket termeszteni, főleg fűszereket. 

Remélem kedveteket lelitek majd az új posztokban, én örömmel látok neki a feladatnak.

Melyik a kedvenc képetek? Szerettek a kertben tevékenykedni?
puszi, Mesy

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. De csodásak ezek a képek! :) Én nagyon örülnék, ha még több ilyen lenne. Mi amúgy panelban élünk, szóval kertészkedni nagyon nincs lehetőségünk, de majd ha lesz saját lakásunk és annak lesz egy kicsi kertje, tuti, hogy valami szépséget fogok kihozni belőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, én is imádom mindet. :) Nem tudnék panelban élni, igaz egy évig laktam albiban, de nem szerettem, sokkal jobb a kertes ház. Alig várom, hogy nyíljanak a virágok és újakat ültessek... :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!