Filmek amiket nem ajánlok!!


Sziasztok lányok!!

Mostanában sok olyan filmet láttam, amik előzetes alapján nagyon tetszettek, de amikor megnéztem őket nagy csalódás érte. Ezt a pár filmet szeretném nektek bemutatni, elmondani a véleményemet. Előre közlöm, hogy egyiket se ajánlom, mert körülbelül annyi izgalmas van ezekben a filmekben, mint amennyit az előzetesben bemutatnak.
1. Gravitáció



















Történet:
A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és a két - éppen az űrhajón kívül dolgozó - asztronautát elszakítják a hajótól.
Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) csupán egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen: a sisakjukban visszhangzó csend azt jelzi, hogy semmilyen kapcsolatuk nem maradt a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet.

Vélemény:
Igen ennyi a történet, baleset történt és elsodródott a két űrhajós. Azt hinné az ember,hogy nagy hatással lesz rá a film, nagy csattanók lesznek benne, de nem. Sajnos a kedvencünk George Clooney csak az elején van jelen a filmben, többnyire Sandra Bullockról szól a film. Ő pedig nem tesz mást csak forog, liheg, nyög ja és semmit nem tud megfogni. Folyamatosan pánikba esik és mindent elront. Az alap történet szerintem izgalmas lehetett volna, de nagyon elrontották. Lapos volt és semmi izgalmat nem hozott belém. Nem tetszett és nem ajánlom senkinek. Nem értem, hogy kaphatott 8,3-as értékelést IMDb-én.

2.Pain and Gain

Történet:
A 90-es években járunk Miamiban, ahol egy csapat személyi edző az amerikai álmot hajszolva bűnös üzelmekbe kezd, ám a dolog iszonyatosan rosszul sül el.

Vélemény:
Elvileg igaz történet alapján játszódik, hát nem tudom ez mennyire hihető. Manapság sok film elé beteszik ezt a szöveget. A véleményem tömören annyi, hogy nem tetszett, ez se. Nem vagyok valami válogatós, mindenféle filmet megnézek, tényleg egy jó akció is bármikor jöhet, de ez nem volt jó! Unalmas és lapos volt. Nem igazán kötötte le a figyelmemet. IMDb-én 6,5öt kapott, hát igen ennél nem is ért többet.
3.Démoni doboz

Történet:
Clyde és Stephanie nemrég vált egy egymástól. Egy nap az apa a legkisebb lányával a kirakodóvásáron jár, ahol Emnek megtetszik a titokzatos feliratokkal díszített fadoboz. Miután megveszik, hamarosan egyre furcsább dolgok történnek körülötte. Em szinte megszállottja lesz a doboznak, a viselkedése is egyre aggasztóbb. Clyde képtelen elválasztani őt a doboztól. Ha nehezen is, de sikerül meggyőznie Stephanie-t, hogy a dobozban titokzatos erő lakozik, ami tönkreteszi a tulajdonosát.

Vélemény:
Ez megint egy olyan film, aminek az összes izgalmas jelenete elfért egy előzetesben. Mindent elmondtak az előzetesben és annyi, nincs több izgalom. Én szeretem a horror filmeket, de tényleg. Ez a film viszont nem nevezhető annak, ez nem egy horror film. Még Mesy is megnézte, pedig ő minden horrortól fél. Ezt viszont lazán végig ülte, egyáltalán nem volt ijesztő. IMDb-én 5,9et kapott. Én őszintén ennyit se adtam volna neki, mert hülyeség volt. Unalmas és lapos. Ha nem szeretitek a horrort akkor tudom ajánlani, egyébként nem.
4. Gyakornokok



















Történet:
Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL. Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért - de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát.

Vélemény:
Ez a vígjáték volt a legunalmasabb amit valaha láttam. Kétszer elaludtam rajta, unalmas és vontatott volt. Még a viccek se tetszettek. Pedig Owen Wilson filmjeit mindig nagyon szeretem, jót szoktam nevetni rajta. Most viszont nem így volt, sokkal jobb vígjátékok vannak ennél. IMDb-én 6,3at kapott, egyet értek vele én se adnék többet.

Remélem megfogadjátok a tanácsom és nem nézitek meg ezeket a filmeket, de ha mégis várom a véleményeket!!
Puszi Detti :)

Megosztás:

8 megjegyzés

  1. Ezek közül csak a Gyakornokokat láttam, de valami borzalmasan unalmas egy film, senkinek nem ajánlanám én se!
    A Gravityt majd meg fogom nézni valamikor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is unalmas egy film volt a Gyakornokok.
      Nekem nagy csalódás a Gravitáció is, de akkor várom a véleményedet, ha már megnézted :)

      Törlés
  2. Egyiket se láttam még, bár nem is terveztem a megnézésüket, talán csak a Gravity-ét, na azt lehet, hogy mégis meg fogom majd nézni azért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is nézd meg, azt ajánlom. Nem érik meg azt az időt.
      Hát ha úgy döntesz, hogy a Gravitációt megnézed, akkor majd mond el a véleményed. Kíváncsi vagyok :)

      Törlés
  3. fúj, a pain and gain-t én is láttam, borzalmas volt szerintem is!! :D nagyon fájdalmas volt végignézni, magamtól nem bírtam volna ki, de barátommal néztem, és az ő kedvéért megtettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak barátom kedvéért néztem meg azt a fimet :D Egy véleményen vagyunk akkor úgy látom :D

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!