A mégsem csalódás szemceruza

Halihó lányok!

Ma egy olyan szemceruza tesztjét hozom nektek, ami nagyon becsapott, amikor megvettem. Először pocséknak gondoltam, de aztán megváltozott a véleményem.
Az AVON Color Trend szemceruzájáról van szó, mégpedig Moss Green színben.
A sztorija röviden annyi, hogy az AVON-ból rendeltem, mint kimenő termék potom 300 Ft-ért még december elején. Nagyon tetszett a színe a katalógusban, ennyiért meg simán megérte és cuki minták is vannak rajta, ami plusz pont. Amikor kézhez kaptam, kipróbáltam a kézfejemen és nagy csalódás ért, alig fogott, ráadásul a mocsárzöld szín helyett koszos szürke volt. Gondoltam oké, nem sokat vesztettem vele és elraktam a többi közé. 
Később mégis csak elkezdtem használgatni, de irdatlan kemény volt és még mindig szürkén fogott. Kihegyeztem, hátha úgy jobb lesz, de nem változott semmit. Aztán úgy két hete néztem egy videót, ahol a csaj gyújtóval átmelegítette a szemceruza hegyét, hogy puhább legyen és erősebben fogjon. Gondoltam megér egy próbát. Az eredmény egyszerűen szuper! Gyönyörű, pigmentált, mocsárzöld!


Szerintem tökéletesen látható a különbség. Ez volt az a szín, amit vártam. Kicsit csillámos is, ami a képen nem látszik, de sminkben igen. Amúgy a ceruza hihetetlenül tartós, próbáltam ledörzsölni, de csak nehezen jött le a kezemről (víz nélkül). 
Annak ellenére, hogy beteg vagyok, csináltam vele egy sminket is, de csak a szemem vállalható, így csak azt mutatom meg, végül is a lényeg úgyis ott van. A smink maga nagyon egyszerű: a mozgó szemhéjra vittem fel testszínű szemhéjpúdert, majd egy középbarnával árnyékoltam. Ezután kihúztam a szemem a szemceruzával, az alsó pillatőnél csak a külső egyharmadot. Kicsit elsatíroztam, szempillaspirál és kész. 


A képekért elnézést kérek, nem lettek a legtökéletesebbek.
Végeredményben nagyon megszerettem ezt a színt, sokat fogom használni és máskor, más szemceruzánál is bevetem majd ezt a trükköt.

Veletek is előfordult már ilyesmi? Ismeritek a trükköt?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Én még nem is hallottam erről a felmelegítésről,de nem rossz. Viszont a ColorTrendeket én nem igen szeretem. A kőpúderjukon kívül semmi nem jött be nekem-és anno minden vevőm panaszkodott a termékre,én meg égtem mint a Reistag (nem mintha én tehetnék róla). Azóta nem dőlök be annak hogy olcsó. De örülök hogy neked pozitív tapasztalataid vannak. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sincs sok Color Trendes dolgom, talán 3 összesen, abból egy a kőpúder :) Főleg a színe miatt rendeltem meg a ceruzát, az olcsósága bónusz volt, de szerencsére nem fürödtem be vele :)

      Törlés
  2. Ezt az ötletet elraktározom magamban, mert látványos a különbség! Szép lett a smink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a legtöbb ceruzával működik :) Köszönöm szépen :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!