15 napos kihvás - Chic

Halihó lányok!

A kihívás második feladata következik, mint korábban írtam, kétnaponta fogjuk közzétenni a kis alkotásainkat.
Mesy
Gondolkoztam egy ideig, mire eldöntöttem, hogy mit is akar jelenti a "chic" köröm. Végül amellett döntöttem, hogy amit én alkalmibbnak gondolok, az beleillik ebbe a kis jelzőbe.


Használt lakkok:
Miss Sporty alap-és fedőlakk
Miss Sporty Nail Ti Whitener
Moyra 59
Miss Sporty Check Matte

Már az idejét sem tudom, hogy mikor csináltam francia manikűrt. Nagyon egyszerű, semmi flanc körmöt akartam és ez lett a végeredmény. A szokásos fekete-fehér kombináció helyett viszont barna-fehéret választottam, kis változatosság nem árt.
A gyűrűs ujjamon a frissen felkent barna lakkra tettem a kis gyöngyöket és miután megszáradt, lekentem mattító fedőlakkal.


Detti

Ez a feladat már egy picit jobban tetszett mint az előző. Először nem tudtam hova tenni a témát, nem tudtam milyen körmök tartoznak ide. Végül egy egyszerűbb körmöt késztetem. Szerintem az egyszerűség mindig nyerő, hogy még is feldobjam pici aranya csillámokat tettem fel a körömágyamhoz. Az alap az új fehér lakkunk lett. Egyszerű, de nekem tetszik.

Felhasznált lakkok:
- Miss Sporty alap-és fedőlakk
- Miss Sporty Nail Ti Whitener
és egy kis arany csillám 



Reméljük tetszett :)
Puszi Mesy és Detti :)

Többiek munkái:
FranCiska
Azrail


Megosztás:

11 megjegyzés

  1. Wow! Nagyon elegánsra sikerült tényleg mind két mani, nagyon ügyesek vagytok :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett mindkettő, Detti, nálad tetszik a glitteres megoldás, nekiem ez eszembe sem jutott, pedig van pár glitteres lakkom, a francia manikűr pedig rajtad jobban áll, Mesy, mint rajtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szóval nekem és nem nekiem :D

      Törlés
    2. Szerintem neked is jól áll a francia. Féltem, hogy nem lesz szép, mert már rég nem csináltam, főleg meg szabad kézzel. :)

      Törlés
    3. Köszi :) Szeretem így elkészíteni a körmöm, mindig tetszik amikor így csinálom :) jobban megy mint amikor vmi figurát kell rajzolni :D

      Törlés
  3. Ohh nagyon kis cukik lettek ezek a pöttyök, mindkettő nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!