Horror film ajánló!

Hello mindenki!

Úgy döntöttem, hogy ha már Heloween legyünk hűek és hozzunk nektek valami ijesztőt. Nem nagyon mondtam még, de imádok horror filmet nézni! (Meg amúgy minden filmet) Az oka egyszerű, nem ijedek meg. Keresem az igazán félelmetes horror filmet ami nálam a csúcs pont lesz. Ezért kutakodtam egy kicsit és elhoztam nektek pár filmelőzetest, ismertetőt azokról a filmekről, amiket megszeretnék nézni!











1. Démoni doboz (2013)
Ezt a filmet  már nyár óta megszeretném nézni, de sajnos nincs kivel. Deee ma rávettem nővérem, hogy jövőhéten megnézzük, ami nagy szó hiszen ő utálja!

Ismertető:
Clyde és Stephanie nemrég vált egy egymástól. Egy nap az apa a legkisebb lányával a kirakodóvásáron jár, ahol Emnek megtetszik a titokzatos feliratokkal díszített fadoboz. Miután megveszik, hamarosan egyre furcsább dolgok történnek körülötte. Em szinte megszállottja lesz a doboznak, a viselkedése is egyre aggasztóbb. Clyde képtelen elválasztani őt a doboztól. Ha nehezen is, de sikerül meggyőznie Stephanie-t, hogy a dobozban titokzatos erő lakozik, ami tönkreteszi a tulajdonosát.
Előzetes:

2. Insidious - A gonosz háza (2013)
Ez a filmis az előzetes alapján annyira érdekes, imádom ha egy film érdekes és megjethetetlen. És hogy még pluszba ijesztő is! Nagyon kiváncsi vagyok!

Ismertetőt sajnos még nem tudok írni, hiszen ez a film október 31.én jelenik meg a mozikban és még nem írták meg hozzá.:/
Előzetes:

3. Démonok között (2013)
Ezt a filmet ajánlották, azt mondták ettől meg fogok ilyedni. Nagyon kíváncsi leszek rá! 
Ismertető:
Azt hihetnénk, hogy ilyesmi csak egy forgatókönyv-írónak juthat eszébe, pedig ez a történet megtörtént eseten alapul. A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren jegyezte fel annak a családnak a történetét, melyet a világtól távol, egy tanyaházban nem evilági lények terrorizáltak.

Perronék öt gyerekükkel költöznek be új, magányosan álló vidéki házukba, és nem tudják, hogy valaki már él a falak között. Valaki, aki minden percben jelen van, gonosz, és képtelenség megszabadulni tőle. A megmagyarázhatatlan földöntúli jelenlét pokollá teszi a napjaikat, és egyre veszélyesebb, ijesztőbb módokat talál, hogy jelezze: övé a ház, és nem engedi át másnak. Kénytelenek paranormális ügyek nyomozóihoz fordulni: azokhoz, akik az amityville-i esetet is lejegyezték. A szakemberek nekilátnak, hogy kifüstöljék a gonoszt a házból de úgy tűnik, még ők sem bírnak vele.

Előzetes:

4. Ház az erdő mélyén (2011-2012)
Előzetes miatt keltette fel igazán az érdeklődésem.
Ismertető:
A történet szerint 5 fiatal megy bulizni egyikük unokatestvérének erdei házába, amire nemrég tett szert. Az úton megállnak egy benzinkútnál, ahol a baljós mogorva öreg fickó nem épp tárt ajtókkal fogadja őket. Majd miután odaérnek a házhoz, kezdődhet a hétvége. Szex, drog és Rock & Roll, tehát minden játszik, amire egy tini-horrornál szükség van. Az első bő félóra utazás, ivás és bulizás. Majd jöhet a futás, na meg a sikítás. De miden időt, amit a házban és annak környékén töltenek, megfigyelnek. Minden pontosan, előre megszervezetten történik, mindent az irányításuk alatt tartanak. Pontosan ennek köszönhető a klisészerű rendezés, az öt népszerű fiatal, a faház, a bulizás és a szép lassan, egyesével történő elhalálozások. Nagyjából idáig tart az átlag, mert amik ezek után történnek, azokra senki nem számít.

Előzetes:

5. Ördög (2010)
Ez is előzetes alapján tetszett meg, még nem hallottam róla.

Ismertető:
Egy átlagos nap Philadelphiában. Öt vadidegen ember, három férfi és két nő száll be az irodaház felvonójába. Normális esetben az út csak néhány perc, és mindenki megy a dolgára. A lift azonban elakad. A kezdetben kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémisztőbbé válik. A felvonó halálos csapda, ahol szörnyűségek történnek, és egyre nyilvánvalóbb, hogy az eseményeket valaki közülük irányítja. Miközben kívülről sikertelenül próbálják kiszabadítani őket, az utasok rájönnek, hogy a gonosz elleni harcban csak magukra számíthatnak.
Előzete:

+1. Az ördög benned lakozik (2012)
És van egy film, amit nem vagyok hajlandó megnézni. Ennek az előzetese betette nálam a kulcsot, ezt nem tudnám végig nézni. Az ördögűzéstől kiráz a hideg, főleg az ilyen hitelesen illusztrálttól.
Ismertető:
1989-ben az ügyeletes központba segélyhívás érkezik Maria Rossitól, aki megvallja, hogy brutálisan meggyilkolt három embert. 20 évvel később a lánya, Isabella szeretné kideríteni az igazságot azzal kapcsolatban, hogy mi is történt azon a bizonyos végzetes éjszakán. Elutazik Olaszországba, a Centrino kórházba, amely egy elmegyógyintézet bűnözők számára. Itt tartják elzárva az édesanyját, hogy kiderítsék róla vajon őrült, vagy démonok szállták meg. Amikor Isabella maga mellé vesz két ifjú ördögűzőt, hogy anyját a tudományt és a vallást ötvöző, nem szokványos módszerekkel meggyógyítsák, szemtől szemben találják magukat a gonosszal négy erős démon képében, akik megszállták Mariát.
Előzetes:

Tudom, nem a régi nagy horror filmeket mutattam meg, de ez szándékos volt. Szeretném elérni, hogy igazán megijedjek egy horror filmtől. Az elismerés szerintem a filmipar számára, ha végre ebben a világban is képesek ijesztőt alkotni. Remélem valamelyik elnyeri a "tetszésemet".
Haloween-ra fel! Puszi Detti :)

Megosztás:

2 megjegyzés

  1. A Ház az erdő mélyén kivételével mindegyiket láttam, és tetszettek. Azt hiszem, a házasat is megnézzük a napokban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor most már biztos vagyok benne hogy mindet látni akarom! :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!