TESZT° Essence the Gel nailpolish - Electriiiiiic

Halihó lányok!


Elnézést a kis kimaradásért, de elutaztam pár napra (lesz róla egy kis beszámolóféle majd). Remélem még nem unjátok az Essence the Gel körömlakkjait, bár szerintem a több teszt több bizonyosságot jelent.

Amikor megjelent az új kollekció, akkor Norbi kiválasztotta nekem a világoskéket (blue bubble di blue), de egyből szemet szúrt ez az élénk, rikító királykék a pulton. Nem vettem meg, mert már van hasonló árnyalatom, de pár hete mégis beadtam a derekam.

Szerintem nagyon illik rá a neve, nem is tudom, hogy miért, de tényleg olyan vibráló és élénk. Igazi királykék színű, legalábbis szerintem ilyennek kell lennie a királykéknek. Kicsit olyan vizes jellegű, nem az a tömör, töményebb lakk, amiből egy közepes réteg doszt elég. 

A körmeimen két rétegben szerepel, ami pont elegendő fedés, a képeken mégis átsejlenek a körömvégek. Ez élőben egyáltalán nem látszik, így nem is zavaró. Az első réteg nagyon foltos, szerencsére a második már egyáltalán nem. Viszonylag gyorsan szárad, bár nekem buborékosodik. Először azt gondoltam, hogy én vagyok béna és még nem száradt meg teljesen az alap, vagy ez első réteg és ezért bubisodik. De amikor másodszor felkentem, tovább vártam és így is ugyanaz lett az eredmény. Gyönyörű, fényes a végeredmény, fedőlakkot nem kíván egyáltalán.
Eszméletlen gyorsan fogy egyébként, mindössze kétszer használtam és már elég sok hiányzik belőle.




3-4 napig simán bírja, bár a fénye kicsit megkopik. Egyébként ti észrevettétek már, hogy a klóros víz(speciel a strandokon a víz) bemattítja a körömlakkot? Mert én most így jártam, igaz, egy másik lakkal. 
Szóval imádom a színét, nincs gond a tartósságával sem, de a bubisodás nem tetszik. Szerencsére annyira nem vészes, de akkor is nagyon idegesítő.

Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!