AJÁNLÓ° Kedvenc Youtube csatornáim

Halihó lányok!


Nem hiszem, hogy lett volna korábban hasonló bejegyzés, talán épp itt az ideje. A címben szereplő "kedvenc" talán nem is a legjobb kifejezés, inkább a leggyakrabban felkeresett csatornákról lesz szó. Eléggé sokrétűek, éppen ezért témákra/csoportokra bontottam, ahogy azt lentebb olvashatjátok is.

Smink-részleg
Jó néhány sminkeléssel foglalkozó csatornát követek, ám rendszeresen csak keveset, bár ez betudható annak hogy nekem a legtöbb szinte teljesen egyforma. Hasonló arc, karakter, hasonló sminkek. De vannak kedvenceim.



Remek humorral megáldott, Auszráliában élő vlogger. A repertoárjában minden megtalálható: kezdőknek szóló tippek és trükkök, hétköznapi - és bulisminkek, sztárok ihlette makeupok. Gyakran lesek el tőle egy-egy apró lépést, amivel feldobhatom a saját hétköznapi sminkemet. Mégis a humora és a személyisége az, amivel megfogott. Nem mesterkélt, nagyon természetes és őszinte.



Vad, kreatív, merész és bevállalós. Talán ezekkel a szavakkal tudnám ezt a lányt leírni. Elképesztően gyönyörűen kezeli az ecsetet, mindig mesteri alkotások születnek a kezei alatt. Már jó ideje követem, és jól emlékszem, hogy a Mystique maszkja miatt figyeltem fel rá. Aztán a többi jött magától.



Szerintem nincs olyan nő a világon(vagy talán mégis), aki ne ismerné őt. Pár éve saját márkát hozott létre, élete nagy álma teljesült. Az egyszerű kezdő, hétköznapi sminktől a halloween-i csontvázig mindent találunk nála. Kedves és barátságos, a hangja is nagyon kellemes. A sminkes videók mellett még rengeteg arcápolással foglalkozó, DIY, beszélgetős és tippes videója is van.


Körmös részleg
Mindössze két csatornát követek, talán egyikkel sem mondok újat senkinek.

Cutepolish


Számos különböző stílusú manikűrt készít, amik igazán varázslatosak és nem is olyan nehéz leutánozni őket, legyen az ember kezdő vagy haladó körömfestő. Nagyon jó tőle inspirálódni vagy csak nézegetni a munkáit.

jessFACE90


Ő még nagyon friss nekem, de már rengeteg videóját megnéztem. Norbi már beleőrült a "one cat, two coat, three coat" ismétlődésekbe. Sokkal jobb videón meglesni egy-egy márka új kollekciójának a mintáit, mint képeken. Egyébként vannak tutorial(haj, smink és köröm) videói is. És nem mellesleg nagyon aranyos lánynak tűnik.


Zene-részleg
Ebből van a legtöbb, de ez szerintem nem is túl meglepő. Sok-sok csatornát követek, de nem szándékozom felsorolni mindet, csak kiemelek néhányat közülük.

pellekofficial 


Imádom ezt a pasit és a hangját is! Mindig beleborzongok, ha meghallom. Főleg feldolgozásai vannak, többek között játék és anime zenék is. De vannak saját zenéi is, albumot is adott ki. Nem is nagyon tudok kedvencet mondani tőle, mindet imádom.

Malukah


Aki kicsit is otthon van a számítógépes játékok világában, és hamar beleszeret a játékok zenéibe, az biztosan hallott már erről a lányról. De vannak filmzenéi is, mondjuk a Misty Mountains vagy a Rains of Castamere.

331Erock


...avagy Meets Metal. Egy gitár elég ahhoz, hogy az ember csodát tegye, és ő képes rá. Eszméletlen jól játszik el mindent, legyen az a Power Rangers, Tokyo Ghoul vagy Operaház fantomja. És látszik rajta, hogy élvezi, amit csinál. A videókon lehet látni, hogy az évek során milyen sorrendben kerültek rá újabb és újabb tetoválások /egyébként a jobb alkarján belül van egy Zöld Lámpásos tetkója/

metalsides


... vagyis Daniel Jang. Már emlegettem korában is, hogy nagyon szeretem hallgatni a játékát. Neki is feldolgozásai vannak, csak éppen hegedűvel. Fiatal, tehetséges, kreatív és van előtte jövő.


Kakukktojás

Videománia


Röviden és tömören: Dancsó Péter. Kicsit hosszabban annak, aki nem ismerné: filmkritikák és filmajánlókelrettentők Dancsó-féle humorral megfűszerezve.

Ti kiket/milyen típusú csatornákat követtek?

Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Ó, Emma nekem is nagy kedvencem, igazi Hófehérke típus és csodásan sminkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek veled :) Azt hiszem készített is egy Hófehérke sminket ;)

      Törlés
  2. Én többnyire magyar youtubereket követek, külföldiek közül egyedül Christine Kobzeff csatornájára iratkoztam fel, a szuper DIY videói miatt. Dancsó Pétert pedig azt hiszem nem kell magyaráznom... :D Bár vele leggyakrabban a barátom bombáz, de nagyon bírom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor őt én is meglesem :) Igen, nekem is a férjem mutatta, ha jól emlékszem az első videó, amit láttam tőle, az Alkonyatról szakszerűen volt :D

      Törlés
    2. Az Alkonyatról szakszerűen videón, sírtam a röhögéstől :-D pedig nem szeretem olyan dolgok paródiáját, amiket egyébként tényleg szeretek de a Dancsó- féle nagyon jó volt! :-)

      Törlés
    3. Ezzel én is így vagyok :) Először nem tetszett, mert hogy én igenis szeretem az Alkonyatot, bár inkább a könyvet, de aztán nagyon jót nevettem rajta :D

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!