TESZT° Rimmel Sweetie Crush - Blueberry Whizz

Halihó lányok!


Ezt a lakkot még Nórától kaptam a Blogkarácsony alkalmával. Akkor írtam, hogy magamtól nem vettem volna meg, mert túlontúl cukinak találtam a színét. Most pontosítanám a véleményemet: nagyon nagyon szeretem!

Az üvegcse nagyon aranyos, a díszítéssel pont olyan, mint egy édességbolt. Nagyon eltalálták. Egyébként 8 ml lakkot tartalmaz. 
Az ecsete nagyon széles és  lapított, a kisujjamra túl nagy, így mindig jut a bőrömre is a lakkból. Viszont a többi körmömön könnyű vele dolgozni.


Csillogó babakék (anutám kedvenc színe by Blöff) cukorkalakk, az a tipikus nagyon csajos kategória. Az üvegben. Merthogy felkenve inkább a jégkirálynős kategóriába tartozik, legalábbis nekem. 
Két rétegben kentem fel, szerintem ennyi elég. Gyorsan szárad, lévén homoklakk. Az érdessége olyan, mint a Catrice homoklakkoké, az enyhébb kategória.
Nekem 3 nap után már elkezdett kopni a körmeim végén, van ennél tartósabb homoklakkom is. Szerencsére lemosni sem vészes.




direkt napfényben
Felkenve sokkal jobban tetszik, mint üvegben. Már többször használtam és még mindig szeretem nézegetni a körmeimen. Örülök, hogy megkaptam.

puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Nem rossz :) Nekem is meg van..vagy volt..nem is emlékszem :D Sajnos nem próbáltam ki, de most már ideje lenne :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!