KÖRÖM° Mani-acs - Manikűralkotás egymástól

Halihó lányok!


A mai Mani-acs igazán különleges, ugyanis egymástól választott manikűröket, amit inspirációnak használhattunk. A neveink random lettek sorrendbe állítva, mindenki az utána következőtől inspirálódott.



Mesy
Az én párom Petra lett, a kaviárgyöngyös manikűrjeit mindenki imádja. Tehát én is olyat készítettem, igaz, nem lett valami komplikált minta, azt nem mertem bevállalni. 
Az eredeti alkotás:
Link
Egy kicsit változtattam, mind a színben mind a mintában, kicsit személyre szabtam. Élveztem a gyöngyökkel szöszölni, jó volt egy kicsit aprólékosabb körmöt készíteni.  




Detti
Én YouYou-tól választottam manikűrt. Ő a Marlenka blog írója. GLNP-re készítette ezt a manit, nekem nagyon tetszik. Most az egyszerűség híve voltam, nem akartam nagyon túlbonyolítani. Én is, mit Mesy változtattam egy kicsit az alap manihoz képest. Meg egyébként is az én körmöm magába nem olyan szép mint az övé :)
Itt a Youyou manikűrje:

Az én manikűröm: Sajnos vakus képet tudtam csak készíteni, mert már este csináltam. Annyi volt a változtatás, hogy a kisujjamon a körmöm teljesen csillámos lett, meg maga a csillámos körömlakk si teljesen másfajta, mint ami az eredeti képen van.



Ezek lettek volna a min maniaink. Reméljük tetszettek.
Puszi Mesy és Detti :)


Megosztás:

8 megjegyzés

  1. Mindkettőtök körme nagyon szép lett Lányok! ^^

    VálaszTörlés
  2. Juj, nagyon tetszik mindkettőtök manikűrje*-* Örülök, hogy azt választottad Mesy, mert emlékszem, hogy imádtam elkészíteni és szuperül néz a Te színkombinációddal:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz lett mindkettő, Petrát meg nagyon jól sikerült megcsinálni :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett mindkettő! ^^

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!