Pixibox - a második

Halihó lányok!


Az igazság az, hogy nem is akartam megrendelni ezt a dobozt. Aztán a munkatársam mondta, hogy neki kell és szóljak, hogy mikor lesz. Meg is érkezett az e-mail, megnéztem, hogy milyen márkák lesznek és elvesztem.

Szerintem ráállok erre, a módszerre, mindig csak a szülinapi dobozt veszem meg. Évente egy meglepi dobozt megengedhetek magamnak, nemde?
Nagyon tetszik, hogy nude mintás az idei doboz, olyan kis finom, nőies. Tökéletesen összhangban van a tartalmával.  

A Piximagazin nagyon hasznos, mindent leírnak benne, amit tudni szeretnék a dobozban lapuló termékekről.


NAOBAY arctisztító tej (30 ml) és  NAOBAY oxigenizáló arcápoló krém (30 ml)
Eddig nem ismertem a márkát, de most kicsit utána néztem és nagyon ígéretesnek tűnik. Mostanában amúgy  is elkezdtem vonzódni a natúr termékek iránt, tehát pont jókor jött. Ha beválik, akkor van esély rá, hogy újra megveszem.
Schwarzkopf Professional BCX Oil Miracle Rose Oil hajolaj (5 ml) és BC Oil Miracle Rose haj és fejbőr ápoló sampon (30 ml)
Isteni az illatuk! Nagyon ígéretesnek tűnik mindkét termék, kíváncsi leszek a hatásukra. A hajra való olajakat a Pixibox szerettette meg velem az előző szülinapi dobozban lapuló Kérastase olajjal.(egyébként még mindig vanbenne és rendszeresen használom) Tehát csak jóra számítok.
Eucerin pH5 kézkrém (30 ml)
Igazi táskába dobós méretű kézkrém, végre! Nem próbáltam még Eucerin terméket, de jókat olvastam róluk. Amúgy pont ma láttam, hogy az egyik patikában 25% kedvezménnyel lehet Eucerin termékeket venni. Tehát ha beválik, újraveszem.

NYX Round ajakrúzs - Louisiana és Artdeco Glam Couture szemhéjfesték - 33
Az első NYX és Artdeco termékeim. Sok jót olvastam és hallottam mindkét márkáról, így kíváncsian várom, hogy hogyan fognak teljesíteni. 
Lanvin ME parfümminta (1,5 ml)
Sajnos nem az én illatom, nekem túl édeskés. De Detti pont az ilyen parfümöket szereti, így ez hozzá vándorol.
Ezen kívül egy 2000 Ft kedvezményre jogosító kupon is volt a dobozban panyizsuzsi ékszerekre (10 000 Ft fölött)

Összességében nagyon tetszik ez a box is, mindent imádok benne! Boldog szülinapot Pixibox!

Ti is meg tudtátok szerezni? Hogy tetszett?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Szép színe van ennek a szemhéjpúdernek. Az én dobozom belülről is teljesen rózsaszín/nude volt, mert én világos rózsaszín BeYu körömlakkot kaptam, NYX szemöldökpúdert és Nina Ricci L'Eau parfümmintát.

    Ha érdekelnek az organikus termékek, akkor neked is mondom, hogy a Pai Skincare-nél most vannak 1,5 EUR-ért 3 napos mintacsomagok (van benne minta a szuper csipkebogyóolajukból is), ingyen szállítással:
    http://europe.paiskincare.com/pages/pai-sample-packs-166

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó dobozt kaptál akkor :) Szeretem a Nina Ricci parfümöket, a legtöbb illat passzol hozzám :)
      Köszönöm a tippet, meg is nézem magamnak azt az oldalt!

      Törlés
  2. Én ugyanezt a dobozt kaptam, csak az árnyalatok mások. NYX 640-es, FIG árnyalatú rúzs [imádom a színét] és az Artdeco Glam Couture 14-es szemhéjpúdere, ami ezüst színű.
    Szerintem nagyon jó doboz lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rákerestem és tényleg gyönyörű a Fig :D Én örülök, hogy bronzos szemhéjpúdert kaptam, azt mostanság jobban ki tudom használni. Szerintem is jó doboz lett :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!