TESZT° Golden Rose Holiday 89

Halihó lányok!


Már régen érik ez a poszt, de legalább volt alkalmam jól kitapasztalni a lakkot. Még júliusban rendeltem, ő is az első Naillandes csomagocskám része volt.
Nagyon tetszik az üvege, igazán stílusos a formája és illik hozzá a fémes kupak is. Nem látszik rajta, hogy 11 ml (pontosabban 11,3 ml) lakkot rejt magában. Viszont még mindig negatívum, hogy nincs nevük az árnyalatoknak, csak számuk. Nem is tudom megjegyezni mindet.
 
Az ecsete olyan... átlagos. Nem lekerekített, nem vastag, lapos, csak olyan sima. Tudjátok, na.
A színe az az igazi beton szürke. Semmi barnás beütés, csak szürke. Nem mellesleg egy igazi becsapós lakk, mert üvegben nem tűnik különlegesnek. Nem látszik rajta semmi, de még az ecseten sem. Felkenve viszont jön a meglepetés! Nem is tudom igazán megfogalmazni, hogy milyen. Érdes, szemcsés a felülete, kicsit olyan vakolatszerű. Ez az érdesség pár nap alatt kicsit elkopik, de nem teljesen természetesen. 




A körmeimen két rétegben láthatjátok, szerintem ez bőven elég. Könnyű felvinni és gyorsan szárad. Mattra szárad. A tartósságára sincs panaszom, 4-5 napot szépen bír kopás nélkül, csak a felszíni érdesség csökken egy kicsit, mint említettem.

Nagyon megszerettem, igazán érdekes finisű lakk, megérte megrendelni.

Ti szeretitek a GR Holiday lakkjait?

puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Hűha, hát elég érdekes ez a lakk... kicsit olyan, mintha az ember malterba mártaná a kezét :D A színe viszont kellemes :)

    VálaszTörlés
  2. Azaz, malteros. Ehhez azért különleges ízlés kell, én nem fogom megvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kell hozzá egy kis perverzitás, ez nem kérdés :) De nem tetszhet mindenkinek :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!