KÖRÖM° Mani-acs - Csillámok

Halihó lányok!


Két hét elteltével újra itt vagyunk, ezúttal csillámos manikűröket készítettünk. Sikeresnek volt mondható a felhívás, ugyanis már sokkal többen vagyunk, akik alkotunk a csoporton belül. 
Aki szeretne, még mindig jelentkezhet nálunk, ha megadja az e-mail címét.

Detti
Örülök, hogy Mesyék újra elkezdték ezt a dolgot. Nem tudom, hogy mindegyiken részt fogok e venni, de ezen most igen.
Nagyon egyszerű manit készítettem. Nem akartam feltűnő alapot használni, mert ez most a csillámokról szól. Így az alapom egy egyszerű nude körömlakk lett az LEMAX colour Star körömlakk nude árnyalata. Két rétegben kentem fel, hogy biztosan fedjen.
Ezután következett a csillámos réteg. Ehhez egy Essence nail art Special effect topper körömlakkot választottam a 15 glitter on me nevezetűt. Ebben a körömlakban egy halom ezüst színű csillám van, és hosszúkás színes lapocskák. Feldobták az egyszerű körömlakkot szerintem.
Nézzétek meg milyen lett a végeredmény.





Mesy
Megint csak ősziesre vettem a figurát. Mivel csillámos manikűrt kellett alkotni, ezért homoklakkban gondolkodtam. Viszont nem szerettem volna csak ennyinél megállni, így párosítottam egy petrolkék lakkal és a You You-tól nyert H&M-es gltterekkel. 
Elnézést kérek a gyűrűsujjam miatt, de ugyanaz a köröm tört le tövig, mint korábban is, így most megint ilyen bénán fest. Pedig már elég elfogadható volt.

























Ne felejtsétek el megnézni a többiek alkotásait sem:
puszi, Mesy és Detti :)

Megosztás:

5 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!