KÖRÖM° GLNP-Modern művészet

Halihó lányok!


Elrepült ez a két hét, ismét csak elő kellett varázsolnunk a kreatív énünket. A mai téma naggyon tág! Nehéz is volt választanom, de sikerült. 
Nézzétek meg az eredményt:

Mint említettem, nehéz volt a döntés, hogy mit is, hogy csináljak. Főleg az volt az oka, hogy nem nagyon szeretem a modern festészetet, egy-két kivétel akad persze, de nekem nem nagyon jön át például Picasso tudománya (nem akarok egyetlen Picasso-szeretőt sem megsérteni, ez egyéni vélemény). Ha modern, akkor inkább a szobrászat. Először azon a tájékon néztem szét, de elég nehéz egy szobrot manikűrben megvalósítani.
Aztán úgy döntöttem, hogy csak simán rákeresek és kiválasztok valami szimpatikusa a kidobott képek közül. Így erre esett a választásom:


Megláttam és megtetszett. És hogy még valami új legyen benne, egy számomra még új technikát próbáltam ki,  dry brush nevezetűt. Ciska is készített hasonló manikűrt és IsaBella is (ITT és ITT megnézhetitek).
Az alap élénk narancssárga, amit még le is mattítottam. Erre festettem random módon(értsd: ahogy esik, úgy puffan módon) nagyon lehúzott ecsettel teal, fehér és citromsárga sávokat. 






Nekem nagyon bejött ez a technika, más színekkel és koncepcióban is ki fogom próbálni.

Nézzétek meg a többiek modern manikűrjeit:


puszi, Mesy

Megosztás:

5 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!