100 kérdés: 51-60

Halihó lányok!


Tudjuk, már régen volt az utolsó 10 kérdés, de most már tényleg gyakrabban hozzuk és hamar a végére érünk.

51. Gondolkoztál már öngyilkosságon illetve öncsonkításon?

Mesy: Hmm, szerintem ez az eddigi legintimebb kérdés. Nem hiszem, hogy bárki felvállalná az egész világháló előtt ezt a dolgot, ha tett ilyet, ha nem.

Detti: Nem gondolkodtam. Rengeteget tudnék ellen beszélni.

52. Mik borítanak ki téged?

Mesy: Egész listát tudnék írni erről. Nagyon sok minden kiborít. Például, bizonyos helyzetekben nagyon tudok pörögni és akkor rettentő idegesítő, ha mások lassúak körülöttem. Gyűlölök várni, komolyan. Teljesen fel tud húzni, ha 5 percnél többet kell várni valakire vagy valamire. Rettentő kritikus személyiség vagyok, kegyetlen öltözeteket és alakokat lehet látni az utcákon, ilyenkor ki is fejtem a véleményemet. Norbi mindig mondja, hogy nem véd meg, ha meg akarnának verni. 
Nem is írok többet, pedig van még nagyon sok.

Detti: Hát mikor mi. Ha rossz napom van, akkor mindenen fenn tudok akadni, amit a barátom nem nagyon tolerál már a nap végén. XD Egyébként meg azt nem tudom elviselni, hogy az ismerőseimet bántják, mindig megjegyzést kell rá tennem, vagy ha neveletlenek, tiszteletlenek az emberek. 

53. Számodra fontos embereket vesztettél el?

Mesy: Szerintem már mindenki vesztett el fontos személyt,így igen, ez már velem is megtörtént.

Detti: Igen vesztettem már el fontos embert.

54. Mik azok a célok, amiket 2 éven belül szeretnél elérni?

Mesy: Asszem volt már hasonló kérdés korábban. 2 éven belül szeretném, ha már lenne legalább egy gyerekem és a nagy álmom is elkezdene körvonalazódni a valóságban is.
Detti: Hát a legalapvetőbb, hogy egy szép érettségit szeretnék tenni, ezzel főiskolára kerülni és Budapesten élni és ha lehet akkor már  a barátommal.

55. Használtál már ki valakit? És miért?

Mesy: Nem, nem rémlik ilyesmi.

Detti: Nem emlékszem rá. Viszont olyan már volt, hogy egyes emberekkel összebarátkoztam és nehezemre esett durván megmondani, ha már nem akartam az adott személlyel barátkozni. Nem szeretek gonoszkodni, próbálok minden kedvesen, finoman közölni, de ez nem mindig egyértelmű.

56. Rossz embernek tartod magad?

Mesy: Nem, de szeretek gonoszkodni.
Detti: Nem tartom magam rossz embernek alapvetően, de ha szükség van rá tudok kemény lenni. 

57. Szüleiddel milyen viszonyban vagy?

Mesy: Egész jó. Apát nem látom gyakran, mert több száz kilométerre dolgozik, de  nincs gondunk egymással.

Detti: Szerintem átlagos. Nem tartozunk a nagyon érzelmes családok közé, de nem is vagyunk elhidegülve. Még éppen kamasz vagyok, szóval megvannak az átlagos viták, de csak úgy, mint minden családban.

58. Szeretsz iskolába járni?

Mesy: Már nem járok iskolába, de a fősulin kívül semmit sem szerettem.

Detti: Utálom a középiskolát és már alig várom, hogy végleg elmenjek. A fősüli biztos sokkal keményebb lesz, de annál élvezetesebb is. 

59. Mit gondolsz a nyitott kapcsolatokról?

Mesy: Szerintem nincs sok értelme, hiszen egy kapcsolatba csak két ember kell, nem kellenek a beugrók is.

Detti: A nyitott kapcsolat nálam nem kapcsolat. Ha többen vannak benne, az már nem az a dolog, aminek én egy kapcsolatot elképzelek. Szükség van egy emberre a kivel mindent meglehet beszélni, mindig ott van és megvéd. 

60. Milyen nyelveken szeretnél megtanulni?
 
Mesy: Jó társalgási szinten angolul, japánul és koreaiul. Az európai nyelvek nem nagyon vonzanak.

Detti: Ha tehetném semmilyen nyelven nem tanulnék, mert nem vagyok fogékony az idegen nyelvekre. Viszont ha választani kell, akkor angolul, japánul és valami mediterrán nyelven (spanyol, portugál) szívesen megtanulnék társalgási szinten.

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!