KÖRÖM° Disney hercegnők-Ariel

Halihó lányok!

Elérkeztünk az utolsó hercegnőhöz, név szerint Arielhez. Sajnáljuk, hogy már vége van, nagyon szerettünk alkotni. Köszönjük szépen Timinek, hogy kitalálta és közhírré is tette az ötletet.

Mesy
Ő volt az a hercegnő, akihez azonnal tudtam manikűrt párosítani. Szinte gondolkodnom sem kellett rajta, egyből ez ugrott be. Nem bonyolítottam túl, tengerre jellemző színeket választottam. A gyűrűs ujjamra kék lakk került, fölé stílszerűen az Essence Glorious Aquarius toppere. A középsőre pasztell alapra festettem egy kagylót, mintegy jelképesen. A többi körmömet saran wrap technikával készítettem, csak annyi csavarral, hogy nem fóliával, hanem papírzsepivel. Sokkal könnyebb és szebb is a végeredmény.





Detti
Próbáltam egyszerűen megoldani ezt a feladatot. Az uszonyát és a kagylóit vettem alapul. Így a két alapszínem a zöld és a lila lett. Feldobtam még egy kevés csepp alakú kővel is, csak hogy jobban hasonlítson a pikkelyekhez.



Nézzétek meg a többiek Ariel-es körmeit:


puszi, Mesy és Detti

Megosztás:

11 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett mindkettő! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő aranyos manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  3. Na jó, elvesztem, mind a kettő baromi jó lett! Mesy munkájánál a kagyló fogott meg, Dettiében pedig a lila-zöld páros, no meg azok a kövecskék! Tényleg szuperek lettek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük :) Örülünk, hogy tetszik :)

      Törlés
  4. Nagyon ötletesek!! cukiii :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett mindkettő, viszont Detti maniján azok a csepp alakú kövek hihetetlenül jól mutatnak!

    VálaszTörlés
  6. Csini lett mind a kettőtöké. :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!