TESZT° Vichy Pureté Thermale 3in1 arclemosó

Halihó lányok!


Már volt szó Vichy termékekről a blogon, s eddig mindig maradéktalanul elégedett voltam velük. Így megörültem, amikor hozzájutottam a 3 az 1-ben arclemosó mini verziójához. Már egy jó ideje használom, hamarosan el is fog fogyni, így gondoltam, ideje írni róla.

Amit ígér a termék:
A Pureté Thermale egylépéses tisztító, amely a tej, az arcápoló, a szemfestéklemosó tulajdonságait ötvözi egy termékben.
A friss tej-gél textúra olyan hatékony és kíméletes tisztító hatóanyagokból áll, amelyek nagyon gyors tisztítást és sminkeltávolítást tesznek tehetővé rövid idő alatt. Kíméletes az érzékeny bőrrel, de hatékonyan távolítja el a sminket. A bőr megtisztul, puha és friss lesz.

Az egylépéses tisztító optimális kíméletességet biztosít.
PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája érzékeny bőrön, bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.
Vichy termálvízben gazdag, nyugtató, erősítő és regeneráló formulája ideális kontaktlencse viselőknek is.

Első használatkor kicsit furcsa volt az állaga, folyékonyabb, mint az átlagos arclemosók, opálos-fehér színű. Az illata kifejezetten jó, frissességet keltő.


Majdnem tökéletesen elégedett vagyok vele, de csak majdnem. Mindjárt ki is fejtem, hogy miért. 
Az arcomról leszedi a sminket, szennyeződéseket. Nagyon jó hidratáló faktora van, ha ezt használom, akkor este nem is krémezem be az arcomat, mert nem érzem szükségesnek.
A szememről is pikk pakk leszedi a festéket, még a tust is, pedig némelyiket igen csak vakarni kell, hogy maradéktalanul eltávolítsam. Egyedül a szempillaspirállal vannak gondjai. Nem tudom, hogy miért, de soha nem tudom leszedni az összes festéket a pilláimról. Pedig még csak nem is vízállót használok, csak simai mezei spirált. Így néha kicsit erőteljesebben kell dörzsölnöm, de szerencsére a szemeben nem tesz kárt, nem pirosodik ki vagy hasonló. Ellenben a monitor tesz ilyet, de szerencsére egy kis szemcsepp mindent megold.

Szóval összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, a piciki hibája ellenére is. 
Az árasem nagyon vészes, a vichyonline-on most akciósan, 2469 Ft-ért lehet hozzájutni a 200 ml-es kiszereléshez, ami nagyon sokáig kitart.

Ti szeretitek a Vichy termékeket?
puszi, Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!