Vásárolgatások

Halihó lányok!


Az utóbbi hetekben vásároltunk egy-két apróságot, az Avonból is rendeltünk, de külön-külön nem tettek volna ki egy posztot, de egyben már igen.
A legegyszerűbb időrendi sorrendben haladni, így én is ezt a sémát követem.

Instagramon már láthattátok ezt a kis triót, sőt az ajakkrémről már tesztet is olvashattatok. De a lényeg, hogy ezért a háromért csak 450Ft-ot fizettem! A Rossmannban nagy leárazások vannak, még mindig, ha valakit érdekel. Remélem ez azért van, mert hamarosan jönnek be az új szortiment termékei.(de jó lenne)
Az Essence körömdíszítő szettnek az ezüst verzióját vettem meg először, gondoltam, nem legyen magányos, elhoztam az aranyat is.
A szemhéjalapozót főleg az ára miatt hoztam el, még ki sem próbáltam, de szerintem hamarosan sor kerül erre is.
A Stay matt ajakkrém velvet rose árnyalata nagy szerelem lett, sokszor használom, főleg ha erősebb szemsminket készítek. Kíváncsi vagyok, hogy vajon az új matt szájfény ugyanilyen színű e?

Szintén Essence cuccok, amire tényleg szükségünk volt.
A coverstick korrektor a true nude árnyalat, Dettinek vettük, mert a másikat már el is fogyasztotta.
A tus pedig 2in1 eyeliner pen névre hallgat. Már használtuk néhányszor, meg vagyok vele elégedve, de majd írok róla tesztet, ha szeretnétek. Az az érdekessége, hogy mindkét végén van egy hegy, az egyik vékony, a másik vastag. Mellesleg ha jól emlékszem, kereken 1000 Ft volt.

Megérkezett a nyereményem is Elenitől, nagyon örültem neki. A marcipán a gyengém, még aznap meg is ettem, fincsi volt. ^^
Az Alverde almás testvajacskának örültem nagyon, ugyanis én már magamnak nem tudtam megvenni, csak ajándékba adtam. Isteni finom illata van!
A lakk pedig külön boldogság, hiszen ez az első China Glaze lakkom, az árnyalat pedig a Just Be-Clows. Ezt használtam a Hófehérkés manikűrnél is, de ígérem lesz róla egy külön poszt, mert megérdemli.

 A másik nagy örömöm, hogy a héten megérkezett a könyvem! Peter V. Brett: A Rovásember című műve, ami a Démon-ciklus első kötete. Dark fantasy történet, pont nekem való! Egyébként kívánságlistás volt, és a könyves kihívásomban is szerepelt. Szerencsére olcsóbban tudtam megszerezni, mint az alapára.

 A kis Avonos rendelésünk :)
Volt egy olyan akció a katalógusban, hogy 3 termékcsoportból lehetett kiválasztani 1-1 terméket, így a 3 együtt volt 999 Ft. Mi a Garden of Eden tusfürdőt választottuk, ami az egyik kedvenc Avonos tusolózselénk, annyira jó illata van! 
E mellé a testre való szekcióból az argánolajos, selymesen hidratáló testápolót választottuk, vagyis inkább Detti, mert neki volt rá szüksége. 
Végül a harmadik a Planet Spa hidratáló hajápoló olaja. Érdekes kis cucc, mert használat előtt meleg vízbe kell rakni, és úgy felvinni a hajra. Olívaolajat tartalmaz és isteni az illata. Még nem próbáltam ki, de már kíváncsi vagyok rá.
Anyának rendeltük az Avon Naturals olívaolajos arctisztítóját. Ennek is isteni illata van. Szerintem én is kipróbálom majd.
Detti sok-sok gondolkodás után végre megrendelte a méhviaszos bőrápoló balzsamot. Sok jót hallottunk/olvastunk már róla. így nagyok az elvárásaink. Majd meglátjuk.
Végül beadtam a derekam, és egy újabb parfümöt vettem. Mondjuk nem is igazán parfüm, csak parfümpermet. Az Only imagine... parfüm hígított változata, félig parfüm, félig testpermet. Nagyon finom, könnyed illata van, anyának és Dettinek is megtetszett, ezért maguknak is vesznek belőle.

Igen, a körömlakkok sem maradhatnak ki, nem olyan sokat szereztünk mostanában, de még így is van tesztelni való a dobozban.
Szükség volt egy fehér lakkra, mostanában sokat használtuk. Van még a Miss Sportyban, de azt inkább franciának fogom elhasználni. Most a Moyra-ra esett a választásom. 
Két Essence lakkot is vettünk, a kék absolutely blue az állandó kollekció tagja, cuki pasztellkék. A zöld hello spring! pedig már az új szortimentből való, a DM-ben találtam.
Szükség volt egy új fekete lakkra, remélem a Lovely beválik majd.

Ennyi lett volna a kis szerzeményes poszt. A ruhákat most nem vettem ide, talán lesz róla másik poszt.

Miről szeretnétek majd tesztet látni?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Nagyon klassz dolgokat vettél. Az Avonos termékek nagyon érdekelnének :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó dolgokra csaptatok le! Az Avonos akcióból én is rendeltem, de még nem érkezett meg sajnos.

    VálaszTörlés
  3. A szemhéjalapozóra én is vadásztam, de már nem volt sajna. Viszont a szájfényből én is szereztem be egyet. :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!