MUP rendelés és még pár apróság

Halihó lányok


Rendeltem néhány dolgot a Makeup Plaza-ból, főleg apróságokat. Nagyon szeretnék egy Sleek palettát tőlük, de elméletileg már van nekem egy, gyakorlatilag viszont még nincs. 
A rendelésből néhány dolog a nyereményjáték csomag tagjai, a többit viszont magamnak rendeltem. Emellett az utóbbi két napban is vettem egy-két apróságot, azokat is megmutatom.
Kezdjük a MUP-os szerzeményekkel:
Két darabbal bővült a kis készletem, egy ferde satírozóecsettel és egy nagyon érdekes szivacsos kúpecsettel. Elvileg ezt is lehet satírozásra használni, bár én azért vettem meg, mert kicsike a feje, így könnyebben és precízebben tudom felvinni a festéket az alsó szempillák alá és a belső szemzugba.


Rendeltem még egy ELF krémes szemceruzát. A legvilágosabb színt rendeltem, a Little Miss Thing-et. Nagyon krémes és szépen pigmentált. Még csak a kézfejemen próbáltam ki, de nagyon tetszik.


Nagyon nehezen választottam ki, hogy milyen szemfestéket is szeretnék, mert rengeteg színűt és finishűt lehet kapni. Valami bőrszínhez közel álló, de kissé csillogós színt kerestem, így végül a BF Mono szemhéjfestékei közül a Honeymoon árnyalat mellett döntöttem. Pluszban előny még az is, hogy üres palettába helyezhető.
A felső kép lámpafényben készült, az alsó vakuval. 
Little Miss Thing/ Honeymoon
Ezenkívül vettem néhány körömlakkot és díszítőt is. 


Nude lakkra már szükségünk volt, a Lovely-nál pedig elég sok árnyalatban kapható, most a Nr.5-os számúját vettem meg, első ránézésre passzol a bőrömhöz.
A Manhattan Yeah&Yang lakkot akciósan vettem a DM-ben, ez a szín tetszett a leginkább. ha jól rémlik, nincs még Manhattan lakkunk, így nagyon kíváncsi vagyok rá. A lakk egyébként a Soja nice! árnyalat.
Most nagyon kelendőek a Snow Dust lakkok, és ha jól emlékszem, mindenki a fehéret keresi. Én már négyszer hagytam ott a polcon, mire végül megvettem. Viszont ez volt az utolsó belőle. Ha jól emlékszem, ezüstből még egy, aranyból pedig kettő volt még.


Körömdíszből sosincs elég és ez nagyon jó áron volt. A csillám érdekes színének pedig nem tudtam ellenállni. 
Szeretnétek majd valamiről tesztet?
puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. De szép dolgok, a Lovely fehérkéjét megnézné élőben, utána meg már mindegy a sorrend :D

    VálaszTörlés
  2. Oké :) Akkor azzal kezdek majd :)

    VálaszTörlés
  3. Szép dolgok, nekem is a fehér Lovely lakkra fáj nagyon a fogam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Párszor otthagytam, mire rászántam magam :) Szerintem csak rám várt :)

      Törlés
    2. Hol vetted, melyik üzletben?

      Törlés
    3. Rossmannban, nálunk a DM-ben nem is volt kitéve

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!