Ebay kívánságlista!

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy ilyen későn jelentkezem, de tanulnom kellett. Most már hajtanom kell, nincs sok hátra az érettségiig. Mindegy térjünk rá a posztra. Gondoltam összehozok egy rövid Ebay kívánság listát. Egy két dolog megtetszett és tényleg szeretném őket, remélem majd meg is tudom szeretni.


Ruhák:
Már régóta szeretnék egy rendes, csajos ballonkabátot. Itt az Ebayen tudom, elég rizikós ruhát venni, de nagyon megtetszett és gondoltam beteszem a listára. Jelenleg nem rendelhető.

Ez a felső a sportossága miatt nagyon tetszik. AZ is érdekes,hogy elől rövidebb mint hátul.Most nagy divatja van az ilyen felsőknek. Ebben az évben elkezdtem hordani a kockás felsőket is szóval ez még egy plusz pont volt. Megrendelhető itt. (8,96$ - kb. 2033 Ft)

Igazából a csíkos nadrágokba szerettem be, de most ez a felső megfogott. Könnyed nyári felső és persze csíkos!!! Jelenleg nem rendelhető.

Most nagyon menő a bőr leggings. Az elején nem igazán jött be, de az utóbbi időben elkezdett érdekelni. A barna színű jobban tetszik, mint a fekete. Megrendelhető itt. (8,99$ - kb. 2040 Ft)

 Ez egy ilyen, télen, ősszel hordható ruha. Tetszik, szerintem biztos meleg is. Kis szolíd, nem az a nagyon csajos kategória. :) Megrendelhető itt. (7 05eur - kb.2333 Ft )

 Ezt a szoknyát Mesyvel már ezer éve kinéztük. Nem is tudom melyik színben venném meg. Piros, kék, bordó, fekete jöhet bármikor. Nagyon tetszik mindkettőnknek. Megrendelhető itt. (2,97 $ - kb. 674 Ft)

Ékszerek:
Hát igen. Harry Potter nyaklánc. Szerintem sokan vagytok még úgy vele hogy igen is kell! Na igen én is így vagyok vele. Szóval egyértelműen a lista része :) Megrendelhető itt. (0,99 gbp - kb. 376 Ft)

Ez a kis fényképezős nyaklánc is nagyon megtetszett. Szeretem a fénképezőket. A régiségeket gyüjteném is.Egy fényképező igazi kincs. Tehát a legjobb szimbólum erre, egy ilyen nyaklánc. :) Megrendelhető itt. (1$ - kb 227 Ft)

Ezt a gyűrűt is már ezer éve szeretném. Mindig tetszett, olyan vagány ez a kereszt. Tetszik! Megrendelhető itt. (099 gbp - kb 375 Ft)

Sok sok pici fülbevaló. Legalább mindig lenne mit  a fülembe tenni. Igaz, nagyon sok fülbevalóm van, de abbl sose elég. És pici nincs is olyan sok, szóval kell!!! :D Megrendelhető itt. (1,24 eur - kb 385 Ft)


Ti megrendelnétek valamelyiket??

Puszi Detti :)

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Sziaa! Ömm nem akarlak elkeseríteni de az árak így nagyon nem stimmelnek. Mindig válaszd ki a színt meg méretet, és akkor fogod látni az árat, mert a ballonkabátnál pl csak fekete harisnyát tudsz kijelölni és az a 300 forint, a felsőnél 1800 ft kb, mert ami ki van jelölve 300 forintért az egy nyaklánc. Mostanában rászoktak erre a nem túl korrekt dologra az ebayen, hogy csalogatónak valami olcsó cuccot bedobnak, te azt az árat látod meg először és ha rámész, megnézed mi is kéne neked, az már nem annyiba fog kerülni persze.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe igen kicsit félre néztem, látszik nem nagyon vagyok benne ezekben a dolgokban. Köszi hogy szóltál, megnézem és kijavítom!

      Törlés
  2. Én ezt a keresztes dolgot sose értettem. Mostanában mindenki hívő? A többi ruhadarab egyébként aranyos,főleg a HP meg a fényképező medál (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok hívő, csak tetszik. Tudom fura.
      igen nekem is tetszenek :)

      Törlés
  3. Én az Időnyerőt néztem ki HP nyakláncokból :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!