Boulevard mágneses körömlakkok 2.felvonás

Halihó lányok!

Ígéretemhez híven hozom a maradék három mágneses lakk tesztjét. Már most elárulom, hogy ezek között is volt olyan, ami nem azt hozta, amit vártam. De nem szaladok ennyire előre.
Mindegyiket egy vastag rétegben kentem föl a körmeimre.

Kezdjük a bordós lakkal. Üvegben burgundi színű arany csillámokkal, amik felkenve egyáltalán nem látszanak. Egy rétegben is szépen fed, a mágnese is működőképes, egyszóval nincs vele gond. Viszont, ahogy a képeken is látszik, kicsit fakó a színe. Lehet, hogy azért, mert csak egy réteg, vagy mert fémes finishű, nem tudom.





Következő a kék, ami egyszerűen mesés. Apró lilás-aranyos-ezüstös csillámok vannak benne, igazi óceán vagy tavi kék. Gyönyörűen működik a mágnese is, ez lett a kedvencem az összes közül. A tökéletes fedéshez szükséges a két réteg, de így is szép.






Végül az utolsó, a lila. Igazi hideg lila szín, egy csöppnyi rózsás beütés sincsen benne. Ellenben tele van csillámokkal. Ez is meseszép, gyakran fogom használni, mert nagyon tetszik a színe. Ehhez szimpla egyenes csíkozású mágnes volt, ettől vártam a legkevesebbet, de meglepően szépen sikerült. Az összes közül ennek a leggyengébb a fedése, itt látszanak át leginkább a körömvégek, de mivel csak egy réteget kentem fel, így ez nem vészes.



Arra a következtetésre jutottam, hogy nagyon jól kihasználható készletet kaptam, érdekes színekkel és mágnesekkel. Nem nagyon csábított a mágneses köröm, de fogom még használni, mert gyorsan elkészíthető és látványos az eredmény.

Nektek melyik tetszik a legjobban?
puszi, Mesy

Megosztás:

9 megjegyzés

  1. Jó kis lakkok, mindnek tetszik a színe, a kéken talán a legmutatósabb a minta :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg szépek ezek a lakkok! A lila a kedvencem :-)

    VálaszTörlés
  3. Kéknek és a lilának önmagában is nagyon szépe színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem inkább önmagában fogom majd használni őket :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!