Boulevard mágneses körömlakkok 1.rész

Halihó lányok!


Karácsonyra megkaptam a régóta vágyálmom körömlakk kollekciót. Nem is a mágnesességen van a hangsúly, hanem a színeken. Mert mind az öt egyszerűen gyönyörű! 
Ketté szedtem a bemutatásukat, mert nem akartam egy extrahosszú bejegyzést készíteni. Elsőként a türkizeset és az arany színűt hoztam.
Mindegyikről elmondható, hogy gyorsan száradnak és közepes vastag ecsettel rendelkeznek, amivel könnyen lehet dolgozni. Lehet, hogy ez a mágneses lakkok velejárója, de sűrűbb az állaguk, mint a legtöbb lakknak(nem tartoznak ide a sand lakkok, természetesen). A tartósságuk is jó, 3 nap után is csak egy picit kopott meg a körömvégeknél.
Egyébként az üvegcsék 10 ml lakkot tartalmaznak.


Előre jegyzem, hogy a mágnesezés technikájával még vannak gondjaim, de tanulom erőteljesen. 



A türkiz színűt próbáltam ki legelőször, hiszen ez a szín áll legközelebb a szívemhez. 
Az üvegben sokkal zöldebbnek tűnik az arany csillámok miatt, amik sajnos felkenve egyáltalán nem érvényesülnek. Két rétegben szerepel a körmeimen, a középső-és gyűrűsujjamon a mágnest is használtam(kisebb-nagyobb sikerrel). De szépen kivehetőek a vonalak.



A második alany az aranyos színű lakk. Nem teljesen arany, inkább kicsit bronzos színű, néhol rózsás beütéssel, de ez főleg lemosáskor vehető észre. Egyszóval meghatározhatatlan színe van. Viszont rájöttem, hogy nem nagyon illik a bőrszínemhez. Vagy csak magában nem, kipróbálom majd valamivel párosítva.
Ennek a mágnese szerepelt a leggyengébben. Alapból el van csúszva a kis támasztó fültől, ezét nem lehet egyenes mintát csinálni. Másrészt, lehet a lakk világos színe miatt van, de nem sikerült látványos mintát készítenem többszöri próbálkozás után sem.
Hamarosan jövök a másik három lakkal is!

Nektek van mágneses lakkotok? Tudjátok használni?
puszi, Mesy

Megosztás:

4 megjegyzés

  1. Az első jobban tetszik kijön a minta is szépen. Én próbáltam megbarátkozni a mágnes lakkal, de magamon még nem próbáltam, eddig két lakkom van, de azokat is azért tartom meg mert azt mondják jó nyomdázni. Illetve két mágnesem..abból egyet sose próbáltam :)

    VálaszTörlés
  2. Én se a mágnesek miatt szerettem volna, hanem a színek miatt. Van még egy Essence-es mágneses lakkom is, de azt is csak magában használom. :)

    VálaszTörlés
  3. Az első színe jobban tetszik :) én még nem próbáltam, de annyira nem is jött be sose, így másokon jó nézegetni, de ennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az első tetszik jobban, de szerintem én sem fogom sokszor mágnesezni a körmeimet :)

      Törlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!